Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Božična zgodba

Božič je pravljičen čas. Le kdo lahko ostane ravnodušen ob pogledu na utripajoče lučke in bleščeče okraske, ob vonju sveže pečenih piškotov in ob čarobnih trenutkih v krogu svojih najdražjih? Da bi v svojem domu pričarali božično vzdušje, ni potrebno veliko.

Praznični venček tu, puhasta blazina tam – in že smo pripravljeni na bližajoče se praznične dni! Odkrijte mömax božično zgodbo in spremenite svoj dom v praznik čarobnosti in topline, ki bo očaral tako vas kot tudi vaše goste.

hotspot-4479103
Božična pravljica pri vas doma

Dnevna soba

Dnevna soba je središče prazničnega dogajanja. Prav zato ji pri okraševanju svojega doma običajno namenimo največ pozornosti. Praznično vzdušje hitro pričaramo že z nekaj božičnimi okraski, svečami in okrasnimi lučkami. Za udobje ob gledanju božičnih filmov bo poskrbela mehka odeja, ki jo lahko kombiniramo z blazinami v božičnem stilu. Praznike pa si seveda težko predstavljamo brez božičnega drevesa, ki ga najpogosteje postavimo prav v dnevno sobo. Hmm, le kaj vas bo letos čakalo pod smrečico?

teaser_christmas_wohnen

VSI BOŽIČNI IZDELKI >
hotspot-4478910
teaser_christmas_baum
Mizica, pogrni se!

Jedilnica

V času praznikov je jedilnica prostor, kjer se zbere celotna družina. Miza se šibi pod izbranimi prazničnimi dobrotami, iz kuhinje pridiši sveže pečena potica in obdani smo z ljudmi, ki jih imamo najraje. Za pravo božično vzdušje ne pozabite na praznično okrasitev mize. Pri izbiri dekoracije letos v ospredje stopajo umirjene barvne kombinacije. Vedno aktualno božično rdečo tako dopolnite z namiznim prtom ali jedilnim priborom v nežno roza ali beli barvi. Za popolno barvno paleto dodajte praznično dekoracijo v zlatih ali zelenih odtenkih in božična pojedina se lahko prične. Pa dober tek!

VSI BOŽIČNI IZDELKI >
hotspot-4520607
Božična zgodba za lahko noč

Spalnica

Da, tudi v spalnici je mogoče čisto enostavno pričarati božično vzdušje. Da vam bo v dolgih zimskih nočeh čim topleje, posteljo opremite s puhastimi blazinami in udobnimi odejami. Dodajte mehko posteljnino z božičnimi motivi v toplih barvah, kot so rdeča, roza in zelena. Za popoln praznični ambient sobo okrasite s svečkami in svetlobnimi verigami. Ob tem pa ne pozabite, da je okraševanje namenjeno vam in uživanju ob prijetnemu pričakovanju praznikov. Le dajte si duška!

teaser_christmasstory_schlafen

VSI BOŽIČNI IZDELKI >

Odkrijte ostale božične trende

VSI BOŽIČNI TRENDI >