Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Potrebujete pomoč pri nakupu kuhinje?

Naročite se za brezplačno svetovanje in izris kuhinje* pri naših svetovalcih. Z veseljem vam bomo pomagali in vas spremljali od načrtovanja pa vse do montaže vaše nove kuhinje.

Za naročilo svetovanja izpolnite spodnji obrazec. Po prejemu obrazca vas bomo kontaktirali in se z vami dogovorili za osebni termin s svetovalcem.

480x280_Teaser_Kuhinje_Izris

*Elektronski 3D-izris kuhinje, ki ga vam ga izriše svetovalec za kuhinje in si ga skupaj ogledata na zaslonu računalnika, je BREZPLAČEN. Natisnjen grafični izris kuhinje z inštalacijskim načrtom, tlorisom, narisom in 3D-pogledom stane 200 € + DDV, v primeru naročila kuhinje pa se ta znesek šteje v aro oz. kupnino izrisane kuhinje. V primeru odpovedi naročila iz kakršnegakoli razloga morate strošek natisnjenega grafičnega izrisa kuhinje poravnati.

Polja, označena z zvezdico *, so obvezna.

Ime *

Priimek *

Elektronski naslov *

Telefonska številka *

V katero mömax poslovalnico bi se radi naročili na svetovanje in izris kuhinje? *

Se za novo kuhinjo odločate zaradi novogranje ali prenove? *

Kdaj načrtujete montažo kuhinje? *

Kaj vam je najpomembnejše pri nakupu kuhinje?

Bi nam želeli še kaj sporočiti?

Z oddajo podatkov preko kontaktnega obrazca potrjujete, da ste seznanjeni in se strinjate z našimi pravili o varovanju varnosti in zasebnosti. Zagotavljamo vam, da bomo tukaj zbrane podatke uporabili izključno za namene posredovanja odgovora in bomo z njimi ravnali skladno z veljavno zakonodajo.