Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Kdaj bom prejel naročene izdelke?


Naročene izdelke bomo v dogovorjenem roku pripravili za odpremo ter jih preko pošte odposlali na sporočen naslov za dostavo oz. v primeru osebnega prevzema na prevzemno mesto.

 

Izdelki bodo dostavljeni v dostavnem roku, ki je naveden ob posameznemu izdelku v spletni trgovini in pred potrditvijo naročila izpisan na pregledu naročila ter dodatno v elektronskem sporočilu, ki ga prejmete po zaključku nakupa na spletni strani oz. oddaji naročila. Rok dostave prične teči od datuma, ko na svoj elektronski naslov prejmete potrdilo o prejemu naročila, če ni drugače določeno, zgolj v primeru težje dobavljivosti blaga pa se ta rok lahko podaljša.

 

V primeru kakršnihkoli nepričakovanih zapletov ali zamude pri naročilu, boste o tem prejeli obvestilo preko elektronske pošte, v katerem bo naveden tudi predvideni rok dostave naročila. Status vašega naročila lahko kadarkoli preverite na povezavi: informacije o naročilu.

 

Dostavni rok za naročene izdelke lahko najdete tudi v potrditvi naročila, ki ste ga prejeli na vaš elektronski naslov. V kolikor potrditve naročila niste prejeli, prosimo preverite vašo elektronsko pošto (preglejte tudi predal z vsiljeno pošto) ali pa nas kontaktirajte na shop@moemax.si.

 

Pošiljanje po pošti

Dostavni roki so navedeni ob posameznem izdelku v naši spletni trgovini, ob ogledu naročila pred potrditvijo nakupa oziroma na potrditvi vašega naročila, ki ste jo prejeli po elektronski pošti. Ko bo vaše naročilo odposlano, boste prejeli obvestilo o pošiljki in pripadajočo sledilno številko, s katero lahko vašemu naročilu sledite preko naslednje povezave: https://sledenje.posta.si.


Več o dostavi
Sie möchten direkt mit uns Kontakt aufnehmen?
Gerne können Sie sich auch direkt an unser Hilfe- und Support Team wenden. Um Wartezeiten in der Telefonschleife zu vermeiden, benutzen Sie am Besten unser Kontaktformular oder vereinbaren Sie einen Rückruf-Termin. POTERBNO PREVEDIT