Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Impresum

Ta spletna stran se uporablja pod pogoji, ki so navedeni v nadaljevanju:

Uporabniki te spletne strani so seznanjeni s pogoji uporabe in se strinjajo, da Mömax v nobenem primeru ne more prevzeti odgovornosti za uporabo te spletne strani.
 
Vse slikovne, besedilne in zvočne datoteke, animacije, video posnetki (tudi zgolj v izvlečkih) in vsi drugi sestavni deli spletne strani so avtorsko zaščiteni. Odseki se lahko kopirajo, shranjujejo in nadalje obdelujejo izključno za osebni namen. Za uporabo v komercialni namen je potrebna izrecna pisna odobritev.
 
"Namesto cene" se navezujejo na cenike proizvajalcev. Vse navedene cene so bruto cene (vklj. DDV), morebitni stroški pošiljanja niso vključeni, razen če ni bilo drugače navedeno. 
 
Mömax si pridržuje pravico, da lahko v določenih primerih osebe izključi iz storitev in/ali dobav, če za to obstajajo tehtni razlogi. 
 
Za elektronske povezave, ki vodijo iz te strani na drugo ponudbo svetovnega spleta in vsebujejo morebitne protipravne dejavnosti ali informacije ter za vsebine, ki jih objavijo osebe pri izmenjavi stikov v naših forumih, izrecno izključujemo vsakršno obliko jamstva. Mömax odgovarja zgolj pri dejanski vednosti in če ni nemudoma ukrepal in odstranil informacij oz. onemogočil dostopa do njih. Če so bile vsebine opredeljene kot diskriminacijske, nesprejemljive, moralno oporečne ali protipravne, potem se lahko s strani skrbnika spleta odstranijo.
 
Če imate dodatna vprašanja o pogojih poslovanja, ki niso razvidna iz splošnih pogojev poslovanja, potem nam pišite na info@moemax.si in z veseljem vam bomo odgovorili.
 
Avtor/avtorica se strinja, da se lahko vsako poslano elektronsko sporočilo objavi, poleg tega se odpove svojemu Copyrigt-u ter morebitnemu honorarju za objavo.
 
Mömax ne prevzema nobene vrste odgovornosti za napačne vsebine ali napake pri prenosih. Zagotavljamo pa vam naše prizadevanje, da bi bilo takšnih napak čim manj. 
 
Spletna stran www.moemax.si je namenjena za prodajo in promocijo pohištva in stanovanjskih dodatkov. 
 
Impressum
LES-MMS d.o.o.
Cesta na Bokalce 40
1000 Ljubljana
SI 74735705