Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Jagodne sanje

Dodatki v drznih rdečih odtenkih poskrbijo za izjemno privlačen videz vsakega prostora. Barvna paleta jagodičevja sega od svetlo roza, intenzivne lila pa tja do temno vijolične barve – vse te barve pa se čudovito dopolnjujejo in ustvarjajo usklajeno celoto.

Naj vas tako ne bo strah niti temnejših odtenkov – v prostoru z dodatki v barvah jagodičevja se boste nedvomno odlično počutili!

hotspot-4668050
Sanjski prostor

Spalnica

Spalnica je prostor, kamor se lahko umaknemo, ko potrebujemo čas zase, predstavlja pa tudi prostor za sprostitev. Človek v postelji preživi kar tretjino svojega življenja, zato je nadvse pomembno, da se v spalnici dobro počutimo. Predlagamo vam, da svojo spalnico polepšate z elegantno dekoracijo v vijolični, lila ali pink barvi.

teaser_berry-dreams_schlaf_1
hotspot-4667906
ZA DOBRO POČUTJE ...

Dnevna soba

Barvni odtenki različnih vrst jagodičevja so v trendu, poleg tega pa delujejo pomirjujoče. Če boste v svojo dnevno sobo vnesli nekaj dodatkov v teh barvah, bo vaše sproščanje na kavču po napornih delovnih dneh še prijetnejše.

hotspot-4668002
IN TAKOJ BO VSE ŠE OKUSNEJE...

Jedilnica

Dodatki v pomirjujočih lila tonih poskrbijo za dobro počutje in eleganco v vsaki jedilnici. Z njimi lahko vaš dom v trenutku postane bolj trendovski – za začetek morda izberite nov set posod, prt ali novo zaveso, pri izbiri dodatkov pa domišljiji pustite prosto pot!

teaser_berry-dreams_essen
teaser_berry-dreams_essen_2

Vsi izdelki na enem mestu