Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Kuhinjski aparati: Inovativni in energijsko učinkoviti

Sodobni kuhinjski aparati so pravi mojstri energijske učinkovitosti. Poleg tega ponujajo praktične funkcije in raznovrstne avtomatične programe, ki olajšujejo ravnanje z aparati. Omogočajo, da se pri kuhanju kar najbolje osredotočite na najpomembnejše – okus jedi. Vgradne pečice, pečice, kuhalne plošče, pomivalni stroji, hladilniki, zmrzovalniki ali kuhinjske nape, mömax vam ponuja kuhinjske aparate priznanih vrhunskih blagovnih znamk, kot so Bosch, Siemens, Gorenje, AEG in druge za vsako rabo, okus in »denarnico«.

Backofen, modern in Schwarz und Edelstahl, AEG, mömax.
Große Auswahl an Cerankochfelder, Induktionskochfelder und Gaskochfelder günstig kaufen bei mömax.

Od pečice do parne pečice

Ali imate raje pečico s funkcijo mikorovalovne pečice, s funkcijo parne peke ali parni kuhalnik? Izberite sami, glede na vaše kuharske in pekovske navade. Ugotovite katera vam najbolje ustreza.

Steklokeramična plošča, plinska kuhalna plošča ali indukcijska plošča?

Klasična keramična plošča, plinska kuhalna plošča za kuharskega mojstra ali inovativna indukcijska plošča? Ne prenaglite se v odločitvi. Na kateri način kuhate in kakšne lastnosti pričakujete od vaše kuhalne plošče? Pokažemo vam s čim se odrežejo sodobne kuhalne plošče.

Energiesparende Geschirrspüler günstig kaufen bei mömax.
Große Auswahl an Dunstabzügen bei mömax.

Pozdravljen pomivalni stroj – adijo ročno pomivanje!

Pustite rokavice in gobico za pomivanje na strani – doba inovativnih, učinkovitih pomivalnih strojev se je začela že dolgo nazaj. Različni programi za pomivanje od avtomatičnega, do ekološkega ne samo zmanjšujejo čas pomivanja, ampak skrbijo tudi za varčevanje z vodo in elektriko.

Stilske kuhinjske nape za svež zrak

Glasna, grda in težka za čistiti? To je že zdavnaj stvar preteklosti. Sodobne kuhinjske nape so že davno postale prava paša za oči. Sistemi za svež zrak se razlikujejo glede na vaše potrebe. Razkrivamo vam skrivnosti odvoda zraka, kroženja zraka in hibridnih nap.

Moderne Einbau-mikrowelle, schwarz, silber.
Großer Side-by-Side Kühlschrank mit integrierten Wasserspender von mömax.

Mikrovalovna pečica sedanjosti

Mikrovalovna pečica ima že nekaj časa prostor v sodobni kuhinji. Aparat z »multitalenti«, naj gre za pripravo pokovke, za pogrevanje včerajšnje hrane ali pa odtajanje zamrznjene hrane. Sodobni aparati Bosch in AEG ne zmorejeo le pogrevanja in odtajanja, ampak tudi pečenje – ste postali radovedni?

Hladilniki in zmrzovalniki: Osvežite se!

Dobro hlajenje – trojno varčevanje. Ta moto so hladilniki in zmrzovalniki vzeli zares. Tako nastane veliko manj odpadkov, saj tehnologja kot je »BioFresh« ohranja zelenjavo in ostala živila do trikrat dalj časa sveža. Pokazali vam bomo kaj lahko storijo pametni mojstri hlajenja in zakaj je tukaj še posebno pomembna energetska učinkovitost.


Mijin nasvet – kuhinjski aparati vrhunskih znamk

mmx-mia-tipp2

Nisem brezpogojno »nora na znamke«, vendar se pri kuhinjskih aparatih zanašam na najboljšo kakovost priznanih proizvajalcev - in seveda na mömax. Na voljo so številni energijsko učinkoviti kuhinjski aparati za vsak žep z zvenečimi imeni kot so Bosch, Gorenje, Siemens, Zanussi ali AEG.


Energijska učinkovitost

Nujnost pri kuhinjskih aparatih

Ali ste vedeli, da lahko prihranite do 70 % porabe energije s hladilnikom razreda energijske učinkovitosti A+++ v primerjavi s hladilnikom razreda A? Spoznajte več o tem, kako naredite svoj dom energijsko učinkovit.

energieeffizent-kuechen

Najboljše svetovanje

Kateri kuhinjski aparati vam ustrezajo?

Izbira je vaša. Kateri kuhinjski aparati so najprimernejši za vašo kuhinjo in vaše potrebe, kako so pravilno nameščeni, kako se jih čisti in pravilno vzdržuje? Odgovore na ta in še veliko več vprašanj vam nudijo usposobljeni strokovnjaki v vaši najbližji mömax poslovalnici.