Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

»Merry-berry« božič

Čeprav ob omembi božične dekoracije večina najprej pomisli na klasično rdeče-zlato barvno paleto, letos v ospredje stopajo novi praznični barvni trendi. Ena izmed prevladujočih smernic letošnjih praznikov je drzna kombinacija barv jagodičevja, klasične črne in dekorja v zlati barvi.

V nadaljevanju vam predstavljamo glavne značilnosti tega elegantnega sloga. Prepustite se prazničnemu razpoloženju in odkrijte razkošje »Merry-Berry« božiča. Pobrskajte po mömax božičnem katalogu in v svojem domu pričarajte čarobno vzdušje topline in skrivnostnosti.

hotspot-4776626
Praznična pojedina v stilu

Jedilnica

Med prazniki se v jedilnici zbere celotna družina. Z mize pridiši domača goveja juha, v pečici je slastna pečenka in na krožniku že čaka rahla potica. Jedilna miza v božičnem času igra osrednjo vlogo. Premišljena namizna dekoracija je zato obvezna. V jagodnem stilu »Merry-Berry« božiča izbirajte med svečami, božičnimi kroglami, posodo in jedilnim priborom ter namiznimi prti, s pomočjo katerih bo vaša letošnja božična večerja še posebej elegantna in svečana.
teaser_0919_merry-berry_speisen

hotspot-4776609
Jagodni izbor božične dekoracije

Dnevna soba

Dnevna soba je prostor, kjer se v času praznikov največ dogaja. Je mesto, kjer stoji božično drevesce, kamor povabimo svoje goste in kjer ob večerih zaviti v mehko odejo srebamo čaj in gledamo božične filme. Da bi v dnevni sobi ustvarili praznično razpoloženje, ni potrebno veliko truda. V stilu »Merry-Berry« božiča prostor opremite s pohištvom, preprogami, blazinami in prazničnimi okraski v elegantnih barvah jagodičevja. Jagodno rdečo kombinirajte z okrasnimi detajli v zlatih in črnih odtenkih. In da bo vaš dnevni prostor še bolj zasijal, ne pozabite na dekorativne sveče in praznične lučke.
teaser_0919_merry-berry_wohnen

hotspot-4776788
Vse za sladke sanje

Spalnica

Ko se lotimo prazničnega okraševanja, na spalnico pogosto pozabimo. Toda tudi sem je mogoče na čisto enostaven način priklicati božično vzdušje. Poskusite z izbiro posteljnine v jagodnih odtenkih in zlatih blazin v prazničnem slogu. Posebno dobra ideja v tem delu leta so mehke in kosmate odeje, ki vas bodo grele tudi, ko bo zunaj zapadel prvi sneg. Kombinacija bordo rdeče in zlate barve bo delovala pomirjujoče in poskrbela za božanski spanec. Pa lahko noč!
teaser_0919_merry-berry_schlafen

Vsi izdelki na enem mestu