Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Nori na flaminge

Poletje je že skoraj pred vrati in z njim se vrača najbolj priljubljena ptica piknik zabav, poležavanj na plaži in Instagrama – flamingo, seveda! Ti prikupni roza živalci se tako ne bomo mogli izogniti niti prihajajoče poletje, saj bodo flamingo motivi letos ponovno krojili poletne trende.
Vse od torbe za na plažo, napihljive blazine pa do brisač in posteljnine – flamingi so nas povsem obnoreli. Jih obožujete tudi vi? Za vas smo izbrali nekaj naših najljubših izdelkov s flamingo motivi, ki vam bodo delali družbo na morju in očarali goste na vaši naslednji vrtni zabavi.
hotspot-4592169
Hišni tekstil

V znamenju flaminga tako doma ...

Poletje je čas za odštekane barve in vzorce. Zakaj ne bi letos svojega doma popestrili s tekstilnimi izdelki s flamingo potiski? Naše simpatične brisače za na plažo, posteljnina in okrasne blazine bodo polepšale vaš dom in poskrbele za udobno poležavanje na vrtu, v spalnici ali dnevni sobi.

teaser_flamingle_heimtextillien1
teaser_flamingle_heimtextillien_2
Brez flamingov ne gre

... in na morju ...

Brez flamingov na plaži pač ne gre. Torba za na plažo, napihljiva blazina, hladilna torba ali brisača za na plažo … dodatkov za na morje s flamingo motivi ni nikoli preveč. Naš favorit? Prikupna napihljiva blazina v obliki flaminga, ki bo poskrbela, da boste imeli med namakanjem v morju ali bazenu kozarec hladne pijače vedno pri roki.

teaser_flamingle_1
teaser_flamingle_2
teaser_flamingle_3
hotspot-4522949
Vse za nepozaben piknik

... kot tudi na vrtni zabavi

Pripravljate piknik ali vrtno zabavo? Očarajte svoje goste z izborom flamingo krožnikov in posod za prigrizke in domače pecivo. Posedite jih v udobno vrtno garnituro in jim ponudite kozarec ohlajene pijače z ledenimi kockami flamingo. In ko pade mrak, prižgite lanterno ali posodo za ogenj in poskrbite za prijetno vzdušje dolgo v noč.

teaser_flamingle_grillparty1
teaser_flamingle_grillparty2
teaser_flamingle_grillparty3

Vsi izdelki na enem mestu