Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Brezskrbni servis

Naše storitve od A do Ž

Možnosti plačila

Možnosti plačila

V mömaxovih poslovnih enotah lahko plačujete z gotovino, bančno kartico (Maestro), kreditno kartico (Diners, Master Card in Visa, Karanta, Amex), mömax kreditom, Summit leasingom, potrošniškimi krediti Banke Koper ali preko bančnega nakazila.
3D-načrtovanje

3D-načrtovanje

S pomočjo naših kuhinjskih strokovnjakov vam načrtujemo vašo sanjsko kuhinjo. Za brezplačno 3D-načrtovanje nas kontaktiranje.
3D-načrtovanje
Dostava & montaža

Dostava & montaža

Z največjim veseljem vam kupljene izdelke tudi dostavimo in montiramo! Vam primanjkuje časa? Brez problema! Naš mömaxov serviser dostavlja in montira po fiksnih cenah.Dostava/Montaža
Pohištvo za takojšnji prevzem

Pohištvo za takojšnji prevzem

Pri mömaxu je 90 % vsega pohištva na zalogi in se lahko nemudoma prevzame. S tem dolgi čakalni roki odpadejo. Pohištvo, ki ste ga kupili dopoldne, sestavite popoldne, zvečer pa se uležete v novo posteljo. In tako postane nakupovanje pohištva pravi užitek!
Garancija najnižje cene

Garancija najnižje cene

Če v roku sedmih dni od dneva vašega nakupa najdete enak izdelek po nižji ceni, vam povrnemo razliko v kupnini.
Obročno odplačevanje & financiranje

Obročno odplačevanje & financiranje

Enostavno in hitro! Obrnite se na svojega prodajnega svetovalca!
Storitev za izmeritve

Storitev za izmeritve

Pri kuhinjah se mora vse prilegati na milimeter natančno. Priključki se morajo pravilno instalirati, upoštevati se mora naklon kuhinjskih sten, napušč in okenske police pa se morajo vključiti v načrtovanje. Da ne bi ničesar prepustili naključju, vam bodo naši strokovnjaki do najmanjše potankosti izmerili vašo prazno kuhinjo. Na podlagi teh meritev vam lahko naši kuhinjski strokovnjaki načrtujejo vašo sanjsko kuhinjo. In nato postane kuhanje pravi užitek!
Svetovanje

Svetovanje

Ali imate vprašanja o naših izdelkih ali storitvah? Potem nas preprosto in udobno kontaktirajte preko našega centra za pomoč strankam in mi se bomo nemudoma posvetili vašemu povpraševanju.
Center za pomoč strankam
Spletne novičke

Spletne novičke

Aktualna ponudba, novi trendi, ekskluzivne akcije in nagradne igre. Z mömaxovimi spletnimi novičkami boste vedno najbolje obveščeni.
Prijavi se zdaj