Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Snežna pravljica

Zima je pred vrati in marsikdo že nestrpno pričakuje prvi sneg. Zakaj ne bi »Snežne pravljice« letos pričarali kar pri vas doma? Kombinacija srebrne in bele barve je trenutno namreč eden izmed glavnih trendov prazničnega okraševanja.

Snežno bela barva nas spominja na idilično zasneženo zimsko jutro, medtem ko srebrni in sivi barvni odtenki prostoru dajejo pridih elegantnosti. Odkrijte čarobnost mömax »Snežne pravljice« in se prepustite zimskemu navdihu.

hotspot-4476613
Čas za belo in srebrno

Dnevna soba

Okraševanje božičnega drevesa je zagotovo ena najlepših božičnih tradicij. Ni pomembno, ali se odločite za krogle, zvezde ali druge figure – pri okraševanju smrečice je vse dovoljeno. Če prisegate na minimalizem in vam je všeč bolj elegantna božična okrasitev, z izborom srebrno-bele barvne palete ne morete zgrešiti. Pozabiti pa ne gre niti na okrasne sveče in praznične lučke, s pomočjo katerih v hladnih zimskih nočeh v prostor vnesemo toplino in domačnost.
teaser_1018_seasonwohnen

VSI BOŽIČNI IZDELKI >
hotspot-4476573
Teaser_1018_seasonEsszimmer
Čas za jedačo in pijačo

Jedilnica

V času praznikov je jedilnica prostor za druženje in smeh. Tu se ob slastnih prazničnih dobrotah zberemo v družbi tistih, ki jih imamo najraje. Ko boste za praznike v jedilnici gostili sorodnike in prijatelje, nikar ne pozabite na dekoracijo mize. Ključ do popolne praznične mize je namizni prt. Za bolj svečano vzdušje izberite prt v beli ali srebrni barvi in ga kombinirajte s klasičnim jedilnim servisom iz bele keramike. Za piko na i dodajte srebrne detajle, kot so okrasni kražniki, božične krogle in dekorativne sveče.

VSI BOŽIČNI IZDELKI >
Čas za razvajanje

Spalnica

Ko postanejo dnevi krajši in je zunaj mraz, je pomembno, da si vzamemo čas zase in se razvajamo. Privoščite si skodelico toplega kakava, v roke vzemite najljubšo knjigo in se brez slabe vesti zleknite na posteljo. Da vam bo še bolj udobno, pobrskajte po naši ponudbi puhastih blazin in mehkih odej. Za popolno sproščanje prižgite svečko ali dve in uživajte v prazničnem razpoloženju. Zaslužili ste si!
Teaser1_1018_seasonEsszimmer
Teaser2_1018_seasonSchlafen
Teaser3_1018_seasonSchlafen

VSI BOŽIČNI IZDELKI >

Odkrijte ostale božične trende

VSI BOŽIČNI TRENDI >