Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Sveta noč

Čeprav nas ob omembi božične dekoracije večina najprej pomisli na klasično rdeče-zlato barvno paleto, letos v ospredje stopajo novi praznični barvni trendi. Ena izmed prevladujočih smernic letošnjih praznikov je elegantna kombinacija kraljevsko modre ter dekorja v zlati, srebrni in sivi barvi.

V nadaljevanju vam predstavljamo glavne značilnosti tega sloga. Prepustite se prazničnemu razpoloženju in odkrijte mistično »Sveto noč«. Pobrskajte po mömax božičnem katalogu in v svojem domu pričarajte čarobno vzdušje miru in skrivnostnosti.

hotspot-4477004
Udobno v božični čas

Dnevna soba

Dnevna soba je prostor, kjer se v času praznikov največ dogaja. Je mesto, kjer stoji božično drevesce, kamor povabimo svoje goste in kjer zvečer zaviti v mehko odejo srebamo čaj in gledamo božične filme. Da bi v dnevni sobi ustvarili praznično razpoloženje, ni potrebno veliko truda. V stilu »Svete noči« v prostor vključite pohištvo, preproge, blazine in praznične okraske v elegantni modri barvi. Modro kombinirajte z okrasnimi detajli v zlatih in sivih odtenkih. In da bo vaš dnevni prostor še bolj zasijal, ne pozabite na dekorativne sveče in praznične lučke.

Teaser_1118_silentwohnen

VSI BOŽIČNI IZDELKI >
Praznična pojedina v stilu

Jedilnica

Med prazniki se v jedilnici zbere celotna družina. Z mize pridiši domača goveja juha, v pečici je slastna pečenka in na krožniku že čaka rahla potica. Jedilna miza v božičnem času igra osrednjo vlogo. Premišljena namizna dekoracija je zato obvezna. V stilu »Svete noči« izbirajte med svečami, božičnimi kroglami, posodo in jedilnim priborom ter namiznimi prti, s pomočjo katerih bo vaša letošnja božična večerja še posebej elegantna in svečana.
hotspot-4477081
Grid1_1118_silentEssen
Grid2_1118_silentEssen
Grid3_1118_SilentEssen

VSI BOŽIČNI IZDELKI >
hotspot-4477500
Sveta noč, božanski spanec

Spalnica

Ko se lotimo prazničnega okraševanja, na spalnico pogosto pozabimo. Toda tudi tu je mogoče na čisto enostaven način priklicati božično vzdušje. Poskusite z izbiro posteljnine v modrih odtenkih in zlatih blazin v prazničnem slogu. Posebno dobra ideja v tem delu leta so mehke in kosmate odeje, ki vas bodo grele tudi, ko bo zunaj zapadel prvi sneg. Kombinacija temno modre in zlate barve bo delovala pomirjujoče in poskrbela za božanski spanec. Pa lahko noč!
Teaser_1118_silentschlafen

VSI BOŽIČNI IZDELKI >

Odkrijte ostale božične trende

VSI BOŽIČNI TRENDI >