Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Mozaik pastelov na vašem vrtu

Terrazzo je letos ponovno v trendu! Ta vzorec ni priljubljena izbira le v notranjem oblikovanju, temveč lahko z njim čudovito polepšamo tudi svoj vrt. Sodobna različica terrazzo vzorca v pastelnih odtenkih se bo še posebej lepo podala na dekorativne dodatke, kot so okrasne blazine, odeje, krožniki in posoda.
hotspot-4828381

Hišni tekstil

Pustite kreativnosti prosto pot in izbirajte med pestro ponudbo hišnega tekstila s terrazzo vzorcem. Poleg dodatkov v nežnih pastelnih barvah ne pozabite niti na laterne in svečke, ki bodo ob večernih druženjih na prostem poskrbele za prijetno vzdušje.

bild_terrazzo-garten_heimtextilien_neu_1
bild_terrazzo-garten_heimtextilien_neu_2
bild_terrazzo-garten_heimtextilien_neu_3
hotspot-4827191

Vrtne garniture

Za sproščeno posedanje na vašem vrtu bo poskrbela vrtna garnitura, opremljena z udobnimi blazinami in mehkimi odejami. Dodajte še dobro družbo, vonj dobrot z žara in ter ohlajeno pijačo in dobili boste nepozabno vrtno zabavo.

hotspot-4827405

Čas za zabavo na prostem

Organizirate vrtno zabavo pa ne veste, kako bi se je lotili? Kar brez panike! Od ugodnih vrtnih garnitur, pripomočkov za piknik pa do dekorativnih dodatkov za vaš vrt – v mömaxu boste našli vse, kar potrebujete. Še nekaj prigrizkov, ohlajena pijača ter dobra družba in zabava se lahko začne.

bild_terrazzo-garten_gartenparty_neu_1
bild_terrazzo-garten_gartenparty_neu_2
bild_terrazzo-garten_gartenparty_neu_3

Vsi izdelki na enem mestu