Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Tropska vročica na prostem

Tudi vi komaj čakate vroče poletje? Prijetno sonce in daljši dnevi nas vabijo, da več časa preživimo na prostem, med drugim tudi na domači terasi ali vrtu. Da bi bilo druženje na domačem vrtu čim bolj prijetno, se spomladi zato pogosto lotimo urejanja okolice hiše. Zakaj ne bi letos vrta uredili v stilu tropske vročice? Pohištvo za vrt in dekorativni dodatki živih barv s tropskimi vzorci bodo na vaš vrt vnesli živahnost tropov in ga spremenili v tropski raj.
hotspot-4829858

Hišni tekstil

Za udobje na vašem vrtu bodo poskrbeli tekstilni izdelki v stilu tropske vročice. Sedežno garnituro dopolnite z okrasnimi blazinami in odejami, v senco položite ležalno podlogo, na mizo za piknik pa pogrnite namizni prt v živih barvah. Pri urejanju vrta pa ne bodite zadržani – za tropski stil so značilne močne barve in divje barvne kombinacije. Naj bo čim bolj pisano in sproščeno!

bild_monkey-island_heimtextilien_1
bild_monkey-island_heimtextilien_2
bild_monkey-island_heimtextilien_3
hotspot-4829934

Čas za sprostitev

V poletni vročini najbolj prija počitek v senci. Da bo bežanje pred vročim soncem čim bolj udobno, ne pozabite na blazine, ležalne podloge in brisače za na plažo. Ob hladnih večerih pa bo za prijetno preživljanje časa na vašem vrtu poskrbela posoda na ogenj.

bild_monkey-island_entspannung_4
bild_monkey-island_entspannung_3
bild_monkey-island_entspannung_2
hotspot-4829955

Zabava na bazenu

Le kaj je v vročih poletnih dneh lahko boljšega od osvežitve v domačem bazenu? Dodajte še dobro družbo, vonj dobrot z žara ter dobro ohlajene koktajle in dobili boste nepozabno poletno zabavo na prostem. Za udobje vaših gostov bo poskrbela vrtna garnitura, v mömaxu pa boste našli tudi širok izbor izdelkov za piknik. Pa prijetno zabavo vam želimo!

bild_monkey-island_party_2
bild_monkey-island_party_3
bild_monkey-island_party_1