Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

S KODAMI ZA VREDNOSTNI POPUST DO UGODNIH SPLETNIH NAKUPOV

Ob veliki otvoritvi spletne trgovine mömax smo za vas pripravili 10 ugank, katerih rešitve bodo tvorile kode za vrednostne popuste za nakupe v naši spletni trgovini.

Število kod je omejeno, zato z nakupom nikar ne odlašajte!

KAKO DO KOD ZA VREDNOSTNI POPUST

1. Preglejte ponudbo naših izdelkov in izberite tiste, ki jih želite kupiti. Ko boste ugotovili rešitev posamezne uganke, boste nakup – da bi lahko unovčili kodo za vrednostni popust – namreč morali opraviti čim prej, saj bo število posameznih kod za vrednostne popuste omejeno.

 

2. Spremljajte naša Facebook in Instagram profila mömax Slovenija, kjer bomo od 5. 10. do 14. 10. 2018 vsak dan dopoldne objavili novo uganko.

 

3. Rešite uganko in čim prej unovčite kodo za vrednostni popust ob spletnem naročilu, saj je število posameznih kod in nakupov z njo omejeno. Kdor prej pride, prej melje! Rešitvi prvih 2 ugank kode za vrednostni popust še ne bosta prinesli, bosta pa predstavljali del vseh nadaljnjih kod za vrednostni popust.

 

4. Kodo pri spletnem nakupu unovčite tako, da jo v koraku »Vaši podatki naročila« vpišete v polje »Vrednostni kuponi/akcija«. Takrat bo prikazana končna cena izdelka z obračunanim vrednostnim popustom.

 


 

Na naših Facebook in Instagram profilih mömax Slovenija bomo od 5. 10. do 14. 10. 2018 vsako dopoldne objavili novo uganko. 1 znak iz rešitve posamezne uganke bo predstavljal del kode za vrednostni popust.

 

V vsaki uganki bo polje z manjkajočim znakom kode ustrezno označeno, tako da boste takoj vedeli, na katerem mestu rešitve uganke se nahaja znak, ki je del kode za popust. Rešitvi prvih 2 ugank kode za vrednostni popust še ne bosta prinesli, bosta pa predstavljali del vseh nadaljnjih kod za vrednostni popust.

 

Sledite nam, rešujte uganke in čim hitreje unovčite posamezno kodo za vrednostni popust, da vas ostali ne prehitijo! Hkrati z novo uganko bomo objavili tudi rešitev uganke prejšnjega dne, da boste lahko preverili pravilnost vaše rešitve.

Splošni pogoji kampanije mömax uganke za prihranke

Kode za vrednostne popuste lahko unovčite le: 

  • pri na novo sklenjenih naročilih v spletni trgovini mömax,
  • v času trajanja kampanje mömax uganke za prihranke, ki traja od 5. 10. do 14. 10. 2018, pod pogojem, da ste med najhitrejšimi. Posamezno kodo bo mogoče unovčiti le na točno določen dan, naveden v teh splošnih pogojih, število nakupov z eno kodo za vrednostni popust pa je omejeno.

 

Vrednostni popust se obračuna v koraku »Vaši podatki naročila«, in sicer glede na maloprodajni cenik v skladu s splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine mömax. V enem nakupu ni mogoče unovčiti več kod za vrednostni popust. Popusti se ne seštevajo. V primeru nakupa z osebnim prevzemom mora biti znesek nakupa vsaj 1 cent višji od vrednosti kode za vrednostni popust. Posameznik lahko unovči le 1 kodo za vrednostni popust. Za unovčenje kode se upošteva prvi spletni nakup, pri katerem posameznik unovči kodo za posamezen vrednostni popust. Zaposleni v podjetju LES-MMS trgovska družba d. o. o. in njihovi ožji družinski člani kod za vrednostne popuste ne smejo unovčiti. Vsem uporabnikom, ki ne bodo upoštevali splošnih pogojev, se nakup zavrne.

 

Število kod za vrednostni popust:

 

100 x vrednostna koda za 5 evrov (ob pravilnem vnosu 3-mestne kode, veljavne za spletne nakupe, opravljene 7. 10. 2018 do 23:59)

50 x vrednostna koda za 10 evrov (ob pravilnem vnosu 4-mestne kode, veljavne za spletne nakupe, opravljene 8. 10. 2018 do 23:59)

40 x vrednostna koda za 20 evrov (ob pravilnem vnosu 5-mestne kode, veljavne za spletne nakupe, opravljene 9. 10. 2018 do 23:59)

10 x vrednostna koda za 40 evrov (ob pravilnem vnosu 6-mestne kode, veljavne za spletne nakupe, opravljene 10. 10. 2018 do 23:59)

5 x vrednostna koda za 100 evrov (ob pravilnem vnosu 7-mestne kode, veljavne za spletne nakupe, opravljene 11. 10. 2018 do 23:59)

4 x vrednostna koda za 200 evrov (ob pravilnem vnosu 8-mestne kode, veljavne za spletne nakupe, opravljene 12. 10. 2018 do 23:59)

3 x vrednostna koda za 500 evrov (ob pravilnem vnosu 10-mestne kode, veljavne za spletne nakupe, opravljene 14. 10. 2018 do 23:59)

 

Pogosta vprašanja o kampanji mömax uganke za prihranke