Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote
header_1019_joyful-christmas

Vesel božič

Zima je pred vrati in marsikdo že nestrpno pričakuje prvi sneg. Kaj menite o tem, da bi za letošnje praznike navdih poiskali kar v naravi in svoj dom okrasili v prekrasnih zimskih barvah? Kombinacija bele, modre in sive barve je trenutno namreč eden izmed glavnih trendov prazničnega okraševanja.
Snežno bela barva nas spominja na idilično zasneženo zimsko jutro, medtem ko modri in sivi barvni odtenki prostoru dajejo pridih elegantnosti. Odkrijte veselje v mömax »Veselem božiču« in se prepustite zimskemu navdihu.
hotspot-4775628
teaser_1019_joyful_esszimmer
Čas za jedačo in pijačo

Jedilnica

V času praznikov je jedilnica prostor za druženje in smeh. Tu se ob slastnih prazničnih dobrotah zberemo v družbi tistih, ki jih imamo najraje. Ko boste za praznike v jedilnici gostili sorodnike in prijatelje, nikar ne pozabite na dekoracijo mize. Za bolj svečano vzdušje na mizo pogrnite prt v beli ali modri barvi in ga kombinirajte s klasičnim jedilnim servisom iz bele keramike. Za piko na i dodajte srebrne detajle, kot so okrasni krožniki, božične krogle in dekorativne sveče.

hotspot-4775053
teaser_1019_joyful_wohnzimmer
Čas za okraševanje

Dnevna soba

Okraševanje stanovanja je zagotovo ena najlepših božičnih tradicij. Ni pomembno, ali se odločite za krogle, zvezde ali druge figure – pri okraševanju dnevne sobe je vse dovoljeno. Če prisegate na minimalizem in vam je všeč bolj elegantna božična okrasitev, z izborom modro-bele barvne palete ne morete zgrešiti. Pozabiti pa ne gre niti na blazine, odeje, sveče in praznične lučke, s pomočjo katerih v hladnih zimskih nočeh v prostor vnesemo toplino in domačnost.

hotspot-4775639
teaser_1019_joyful_schlafzimmer
Čas za razvajanje

Spalnica

Ko postanejo dnevi krajši in je zunaj mraz, je pomembno, da si vzamemo čas zase in se razvajamo. Privoščite si skodelico toplega kakava, v roke vzemite najljubšo knjigo in se brez slabe vesti zleknite na posteljo. Da vam bo še bolj udobno, pobrskajte po naši ponudbi puhastih blazin in mehkih odej. Za popolno sproščanje prižgite svečko ali dve in uživajte v prazničnem razpoloženju. Zaslužili ste si!

Vsi izdelki na enem mestu