Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Vijolične sanje

Z letošnjimi trendi opremljanja se v naše domove vračajo svetli in umirjeni odtenki. Še posebej nas je navdušila nežno vijolična, ki v prostoru deluje lahkotno in pomirjujoče. Njena največja prednost je ta, da jo je mogoče povsem enostavno kombinirati tako z belimi kosi kot tudi s pohištvom v barvah lesa. Svetlo vijolična barva je poleg tega odlična izbira za majhna stanovanja. Prostor v katerem prevladujejo svetle barve, je zaradi tega namreč videti večji.

So tudi vas prevzele »Vijolične sanje«? Za vas smo izbrali nekaj naših najljubših vijoličnih dodatkov, s katerimi boste v vaš dom vnesli sproščenost in svežo pomladno energijo.

hotspot-4846641
vijolicne_1
Za miren spanec

Spalnica

Vijolična barva nas pomirja, zato je še posebej primerna za prostore, v katerih se sproščamo. Nežni vijolični odtenki so zato kot nalašč za spalnico. V spalnici, odeti v vijolično, boste spali mirneje in bolj kvalitetno. Harmoničen in pomirjujoč ambient lahko enostavno dosežete že z nekaj vijoličnimi detajli na posteljnini, odeji ali dekorativnih blazinah. Za piko na i pa ne pozabite niti na drobne dekorativne detajle, kot so okrasne sveče, vaze in zanimive svetilke.

Pri osvežitvi spalnice se vam seveda ni potrebno omejevati le na vijolično. Dodatke v vijoličnih odtenkih lahko namreč čudovito kombinirate tudi s kosi v meta zeleni, svetlo sivi ali beli barvi.

hotspot-4847223
vijolicne_2
Udobno in lahkotno

Dnevna soba

Dnevna soba je osrednji prostor v našem domu. Je mesto za druženje in sproščanje, zato je pomembno, da se v njej počutimo udobno. Z izborom nežnih barv se boste v vašem dnevnem prostoru lažje sprostili in se tako lažje spopadli s stresnim tempom sodobnega življenja.

Za prijetno vzdušje bo tudi tu poskrbela vijolična. K vijoličnim odtenkom se bodo lepo podali dekorativni dodatki v svetlih barvah, kot sta rožnata in bela. Svetujemo vam, da se pri urejanju dnevne sobe poigrate z največ tremi barvami, ki pa so lahko različnih odtenkov. Barve stila »Vijoličnih sanj« lahko čudovito kombinirate tudi z okrasnimi blazinami, senčniki za svetilke in drugimi dodatki s cvetličnim vzorcem. Motiv, ki spominja na cvetočo naravo, bo vaš dom napolnil z življenjem in vam dal nov zagon.

hotspot-4847668
vijolicne_3
Kosila v romantičnem stilu

Jedilnica

»Vijolične sanje« v jedilnici? Zakaj pa ne! Ker vijolična barva deluje pomirjujoče, bo poskrbela za družinska kosila in prijateljska druženja v sproščenem in prijetnem vzdušju.

Če vam je všeč romantični stil, nežno vijolično kombinirajte z rustikalno jedilno mizo in stoli bele barve. Ne pozabite pa niti na dekoracijo jedilne mize. Namizni prt s cvetličnim vzorcem ter skodelice in krožniki v barvah »Vijoličnih sanj« bodo poskrbeli, da vaša kosila ne bodo več zgolj okusna, temveč tudi stilsko usklajena. Pa dober tek!

teaser_1119_essen_violet_2
teaser_1119_essen_3_violet
teaser_1119_essen_4_violet

Vsi izdelki: