Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Vijolične sanje o oazi na prostem

Le kdo se ne veseli toplih in sončnih poletnih dni? Ker poleti več časa preživimo na domačem vrtu, terasi ali balkonu, prihod toplejšega vreme kar kliče po urejanju okolice našega doma. Nimate idej, kako bi popestrili svoj vrt ali balkon? V mömaxu vas čaka široka ponudba vrtnih garnitur, pohištva za balkone in dekorativnih izdelkov za zunanjo uporabo, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase. Kaj pravite na vrt v stilu »Vijoličnih sanj«? Kombinacija svetlih barv in cvetličnih vzorcev bo pri vas doma pričarala sanjsko oazo na prostem.
hotspot-4824466

Za udobno poležavanje

Kadar zunaj pripeka vročina, ni lepšega od poležavanja v viseči mreži v senci dreves. Ko pa se zvečer shladi, bodo za udobje na prostem poskrbele mehke odeje in posoda za ogenj. Ne pozabite niti na dekoracijo – okrasne svečke in lanterne bodo na vašem vrtu ali balkonu ustvarile prijetno vzdušje dolgo v noč.

teaser_violet-garden-dreams_cozy_1
teaser_violet-garden-dreams_cozy_2
teaser_violet-garden-dreams_cozy_3
hotspot-4824870

Pohištvo za balkon

Živite v stanovanju? Tudi če imate na voljo le majhen balkon, ga s pravim pohištvom in dodatki še vedno lahko spremenite v prijetno oazo na prostem. Za udobno sedenje bo poskrbel vrtni set ter dekorativne in sedežne blazine, videz balkona pa bodo zaokrožile sobne rastline.

teaser_violet-garden-dreams_balkon1
teaser_violet-garden-dreams_balkon2
teaser_violet-garden-dreams_balkon3
hotspot-4824142

Vrtna zabava

Organizirate zabavo za prijatelje ali družino? Prestavite jo na prosto! Za udobje vaših gostov bo poskrbela prostorna sedežna garnitura, za prijetno vzdušje pa ne pozabite niti na dekorativne dodatke, kot so zelene lončnice, okrasne blazine, lanterne in svečke.

teaser_violet-garden-dreams_garten3
teaser_violet-garden-dreams_garten2
teaser_violet-garden-dreams_garten

Vsi izdelki na enem mestu