Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Zlato poletje

Zlata postaja v zadnjem času vedno bolj priljubljena tudi v notranjem oblikovanju. Pohištvo in dodatki za dom v zlati barvi delujejo toplo in še tako dolgočasen prostor spremenijo v razkošen ambient. Pri izbiri zlatih poudarkov pa bodite previdni – preveč zlate lahko namreč hitro deluje kičasto.
Zlate elemente zato raje kombinirajte z barvami, kot so nežno rožnata, turkizna in globoko zelena. Dodatki v zlatih odtenkih pa se lepo podajo tudi k beli in črni barvi. Za vas smo izbrali nekaj naših najljubših kombinacij, ki bodo v vaš dom vnesli toplino zlatega poletnega sonca.

hotspot-4536387
POLETJE NA JEDILNI MIZI

Jedilnica

Odenite svoj dom v zlate barve poletja. Vsi vemo, da imajo barve velik vpliv na naše razpoloženje. Zlata barva deluje toplo in pomirjujoče, zato se ob njej počutimo udobno. Zlata dekoracija v jedilnici bo tako poskrbela za družinska kosila in druženja s prijatelji v sproščenem in prijetnem vzdušju. Zlate elemente pa izbirajte premišljeno. Vnesite jih v majhnih količinah, denimo z dodatki, kot so zlata skodelica, skleda ali celo zlat jedilni pribor.
teaser_gs_esszimmer
teaser_gs_esszimmer2


hotspot-4536666
BLEŠČEČE KOT POLETNO SONCE

Svetila

Pri vnašanju zlate v svoj dom upoštevajte zlato pravilo – zlate je lahko hitro preveč. Šele takrat, ko pri dekoraciji ne pretiravamo, lahko naši najljubši kosi zares izstopajo. Ne veste, kje bi začeli? Z zlato svetilko ne morete zgrešiti. Ne samo da so svetila v zlatih odtenkih trenutno v trendu, zanimiva luč je zagotovo tisti element v prostoru, ki pritegne pogled.


hotspot-4536065
BREZČASNA KLASIKA

Dnevna soba

Zlata barva je brezčasna in se lepo poda tako v moderno opremljene domove kot tudi k notranji opremi v retro stilu. V kombinaciji s črno ali sivo deluje elegantno, kot dodatek beli, bež ali pastelnim barvam pa prostor naredi topel in udoben. Za še več udobja v vaši dnevni sobi poskrbite torej za nekaj zlatih poudarkov z dodatki, kot so okvirji za slike, luči in dekorativne blazine.
teaser_gs_wohnzimmer
teaser_gs_wohnzimmer_2


hotspot-4536610
ZLATA VREDEN SPANEC

Spalnica

V vaši spalnici naj vlada toplo in sproščeno vzdušje, v katerem se boste lahko popolnoma sprostili. Z nekaj zlatimi poudarki lahko spalnico spremenite v udoben, a hkrati eleganten ambient. Zakaj ne bi poskusili s trendovsko kombinacijo zlate in nežno roza barve? Medtem ko rožnata deluje prijetno in sproščujoče, bodo zlati odtenki vašo spalnico spremeniti v razkošno oazo počitka.

teaser_gs_schlafzimmer
teaser_gs_schlafzimmer_2
teaser_gs_schlafzimmer_3

Vsi izdelki na enem mestu