Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Znamka mömax

Kaj predstavlja znamka mömax?

Kaj predstavlja znamka mömax?

mömax pooseblja sodobno modno opremljanje po ugodni ceni, in sicer s celostnimi trendovskimi bivanjskimi idejami, izjemno predstavitvijo prostorskih rešitev, originalnostjo in z najboljšimi storitvami.

Hišni duh Mia

Hišni duh Mia je naš zaščitni znak: predstavlja prijaznega duha brez dlake na jeziku, ki se simpatično potika po stanovanjih in prikazuje, kako se dolgočasno opremljena stanovanja lahko v trenutku spremenijo v udoben, moden dom. Ob uresničevanju svojih bivanjskih idej je neustrašna, zato njen končni rezultat vedno poskrbi za »vau efekt«.

Hausgeist Mia

Tematski navdihi

V mömaxu najdete celostne in cenovno ugodne bivanjske rešitve, predstavljene v stanovanjih velikosti 35, 50 in 70 m2, ki so premišljeno opremljena do zadnje potankosti. Naše barvne in tematske smernice so med seboj usklajene, tako da se izbrani izdelki posamezne teme iz spremljajočega kot tudi pohištvenega programa med seboj čudovito dopolnjujejo. Ideje za posamezne tematske smernice črpamo iz čudovitih trendov, ki prihajajo iz različnih koncev sveta, in tako za naše stranke ustvarjamo tematske navdihe s trendovskimi, mladostnimi in dizajnersko oblikovanimi izdelki z nadvse privlačno ceno.

Themenwelten

Verantwortung für unsere Kunden
Verantwortung für unsere Mitarbeiter

Odgovornost do naših strank

Odgovornost do naših strank izkazujemo z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno, kompetentnim svetovanjem in celovito storitvijo.

Odgovornost do naših zaposlenih

Našim zaposlenim nudimo številna izobraževanja ter spodbujamo njihov karierni razvoj.

Naš zaposlitveni portal