Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Dekorativni izdelki

Polepšajte svoje bivalne prostore z mömax dekorativnimi dodatki in spremenite svoje stanovanje v prijeten dom, kamor se boste vsak dan z veseljem vračali. Prepričani smo, da boste v naši pestri ponudbi dodatkov za dom našli vse, kar potrebujete za osvežitev doma po vašem okusu.

Za dobro počutje doma je pomembno, da so naši bivalni prostori urejeni in stvari pregledno organizirane. Knjige, oblačila in ostale predmete zložite v praktične košare in škatle za shranjevanje. Če se spopadate s prostorsko stisko, si za organizacijo vaših stvari omislite viseče organizatorje, otroške igrače pa pospravite v plastične zaboje s pokrovom. Nato pride na vrsto dekoracija doma: puste stene popestrite s slikami, stensko uro ali najljubšo fotografijo v okvirju. Ne pozabite pa niti na dekoracijo za dom in okrasne izdelke, kot so umetne rože, vaze, sveče, okrasne sklede, svečniki in druga dekoracija za dom iz naše pestre ponudbe. Za piko na i svojo dnevno sobo ali spalnico odišavite z dišavami za prostor in pustite, da svež vonj tropskega sadja popelje v eksotične kraje.

Ob tem pa nikar ne pozabite na zunanjost vašega doma – oglejte si našo pestro ponudbo dekoracije za vrt in pripravite svojo teraso, balkon ali vrt na nepozabne poletne večere.

199 izdelkov