Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Dnevne sobe

Dnevna soba je prav gotovo tisti prostor v našem domu, v katerem preživimo največ svojega časa. Je mesto za druženje in počitek, zato je pomembno, da se v njej počutimo sproščeno in domače. Obvezna oprema vsakega dnevnega prostora je kakovostna sedežna garnitura, fotelj ali zofa. Sem spada tudi priročna klubska mizica, s pomočjo katere bo daljinec vedno pri roki. Da bo prostora dovolj za vse vaše goste, ne pozabite niti na praktične tabureje in vreče za sedenje. Za filmske navdušence smo pripravili široko ponudbo dnevnih regalov in TV-pohištva, knjižni molji pa bodo v našem naboru komod in regalov našli idealen prostor za shranjevanje svojih najljubših knjig.
12 izdelkov

mömax prednosti

Z mömaxom do moderne dnevne sobe po vaši meri

Sedežna garnitura v skandinavskem stilu s sivo prevleko in nogami iz lesa

mömax dnevne sobe

Programi pohištva za stilsko usklajen dnevni prostor

Čeprav pri urejanju dnevne sobe največ pozornosti običajno namenimo izbiri sedežne garniture, ob tem ne smemo pozabiti tudi na ostale pohištvene elemente, kot so klubska mizica, dnevni regal ter komode in omarice za dnevno sobo. Pri izbiri pohištva pazite, da bo končni videz vašega dnevnega prostora enoten in stilsko usklajen. To lahko najbolj enostavno dosežete z nakupom kompleta pohištva.

V mömaxu lahko izbirate med različnimi programi dnevnih sob po ugodnih cenah. Vnaprej izbrane kombinacije modernega pohištva za dnevne sobe bodo poskrbele, da bo oprema vaše dnevne sobe barvno in slogovno usklajena.

Programi dnevnih sob
Moderna dnevna soba - siva sedežna garnitura, lesene omarice za dnevno sobo, bela preproga

Ideje za ureditev dnevne sobe

V mömax po navdih

Ko smo doma, večino svojega časa običajno preživimo v dnevnem prostoru. Pri notranji opremi dnevne sobe sta zato ključna predvsem udobje in prijetna atmosfera. Da se boste v svoji dnevni sobi dobro počutili, jo opremite v stilu, ki vam je všeč. Ne glede na to, ali ste ljubitelji minimalističnega skandinavskega stila, rustikalne dnevne sobe ali pa vam je bolj pri srcu eklektičen boho videz – oglejte si naše ideje za opremljanje in se pustite navdahniti.

Ideje za opremljanje

Poleg sedežne garniture, dnevnega regala, omare za dnevno sobo in ostalega pohištva ne pozabite tudi na dodatke za dom, kot so zanimive slike, sobne rastline in barvno skladne zavese. Za popestritev sten pa si omislite dodatne police, ki jih lahko polepšate z uokvirjenimi fotografijami vaših najljubših spominov.

Poleg dekoracije pri počutju v dnevni sobi veliko vlogo igra tudi osvetlitev. Poskrbite za prijetno ambientalno osvetlitev, ki bo svetlobo v prostoru zagotavljala tudi v poznih večernih urah.

Dodatki za dom
Dnevna soba v industrijskem stilu s kovinskim dodatki
Retro dnevna soba v stilu 70-ih
Dnevna soba mömax - siva zofa in belo pohištvo
Dnevna soba v retro stilu mömax

Nakupi iz naslanjača po akcijskih cenah

Z enim klikom do nove dnevne sobe

Pri mömaxu vam nudimo tudi možnost nakupa pohištva na spletu. Vašo novo sedežno garnituro lahko tako sedaj naročite kar iz udobja vašega doma, pred nakupom pa ne pozabite preveriti tudi naših aktualnih akcij. Če bi kavč raje preizkusili osebno, pa se oglasite v eni izmed naših poslovalnic.