Prijava

Prijava

Račun pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
Bonuscard Newsletter Poslovne enote
Št. artikla 0453039601

kotna kuhinja laser

korpus/fronta: siva barva | delovna plošča/niša: | barva curryja, s 5-delno | belo tehniko, koritom in | stensko oblogo Več podrobnosti
€ 4.099,–
Kotna Kuhinja (000453039601): Slika 2886197 (image/jpeg)
Opis
Splošne navedbe
  • krak: 290/160 cm

Kotna kuhinja LASER

Trendovska kotna kuhinja s korpusom, podnožjem in frontami v barvi sivega minerala ter z delovno ploščo, stensko oblogo in s poudarki v barvi curryja. Ročajne letvice so v videzu legiranega jekla. Osvežujoči barva carryja ustvarja harmonični kontrast mračni barvi sivega minerala, ki jo razbije robni trak delovne plošče, ki je prav tako v barvi curryja.
V obseg dobave je vključeno pomivalno korito, stenska obloga in petdelni set bele tehnike: vgradna pečica (energijski razrede: A), steklokeramično kuhališče, napa (energijski razred: C), vgradni hladilnik (energijski razred: A+) in pomivalni stroj (energijski razred: A+). Mere kraka znašajo pribl. 160/290 cm. Dodatna bela tehnika, dodatki in dodatni elementi so na voljo proti doplačilu.
Privlačna kotna kuhinja je na voljo tudi v zrcalni postavitvi, poleg tega pa omogoča individualno načrtovanje.
Vljudno vabljeni, da se oglasite v eni izmed naših številnih mömaxovih poslovalnic, kjer vas pričakujejo naši usposobljeni kuhinjski strokovnjaki, ki vam bodo nudili kompetentno in strokovno svetovanje! Pripomogli vam bodo uresničiti in udejaniti predstave o vaši sanjski kuhinji!