Prijava

Prijava

Račun pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
Bonuscard Newsletter Poslovne enote
Št. artikla 0453069103

kotna kuhinja riva

KP+FR: videz betona, | DP: videz betona, | 4-delni set BT in korito, | mere: ca. 290/157,5 cm Več podrobnosti
€ 3.899,–
Kotna Kuhinja (000453069103): Slika 3766939 (image/jpeg)
Opis
Splošne navedbe
  • krak: 290/157,5 cm

Kotna kuhinja RIVA

Barva betona se je poleg arhitekture uveljavila tudi v notranji opremi. Fronte v videzu betona so zanimiva in nezahtevna materialna alternativa za področje kuhinje ali dnevne sobe in ustvarjajo moderen, urban videz. Kombinacija z lesenimi dekorji in izbranimi kuhinjskimi okraski lahko ustvari trendovsko usmerjeno kuhinjsko okolje.
Kotna kuhinja z merami pribl. 290/157,5 cm s fronto in korpusom v videzu betona nudi izbiro možnosti postavitve. Iz naše obsežne ponudbe različic lahko po vaših željah načrtujemo in sestavimo vaš najljubši model! Na voljo tudi v zrcalni postavitvi.
V obseg dobave je vključeno pomivalno korito in 4-delni set bele tehnike: pečica (energijski razred: A), steklokeramično kuhališče, napa (energijski razred: C) in hladilnik (energijski razred: A+).
Vljudno vabljeni, da se oglasite v eni izmed naših številnih mömaxovih poslovalnic, kjer vas pričakujejo naši usposobljeni kuhinjski strokovnjaki, ki vam bodo nudili kompetentno in strokovno svetovanje! Pripomogli vam bodo uresničiti in udejanjiti predstave o vaši sanjski kuhinji!