Prijava

Prijava

Račun pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
Bonuscard Newsletter Poslovne enote
Št. artikla 1566022703

kotna kuhinja softlack

Fronta: matirana snežno | bela barva, poudarki: | barva borovnice, kovinski | ročaji, s 4-delno belo | tehniko in koritom Več podrobnosti
€ 4.199,–
Kotna Kuhinja (001566022703): Slika 3166845 (image/jpeg)
Opis
Splošne navedbe
  • krak: 285/225 cm

Kotna kuhinja SOFTLACK

Sodobna kotna kuhinja s frontami in korpusom v matirani sežno beli barvi ter s poudarki v barve borovnice in z delovno ploščo v rustikalnem dekorju. Ročajne letvnice so v videzu legiranega jekla. Površine kuhinje so lakirane, zato so odporne in obstojne. Program kuhinj Soft Lack je na voljo v različnih in pestrih barvah front. Kuhinjo odlikuje prostorskost in moderna oblikovnost, ki delujeta v sozvočju brezčasne estetike in brilijantnega ter lesketajočega designa. Mere kraka znašajo pribl. ca. 225/285 cm.
V obseg dobave je vključeno pomivalno korito in 4-delni set bele tehnike: pečica (energijski razred: A), steklokeramično kuhališče, podelementna napa (energijski razred: E) in hladilnik z zamrzovalnim predalom (energijski razred: A+).
Dodatna bela tehnika, dodatki in dodatni elementi so na voljo proti doplačilu.
Privlačna kotna kuhinja je na voljo tudi v zrcalni postavitvi, poleg tega pa omogoča individualno načrtovanje.
Vljudno vabljeni, da se oglasite v eni izmed naših številnih mömaxovih poslovalnic, kjer vas pričakujejo naši usposobljeni kuhinjski strokovnjaki, ki vam bodo nudili kompetentno in strokovno svetovanje! Pripomogli vam bodo uresničiti in udejaniti predstave o vaši sanjski kuhinji!