Prijava

Prijava

Račun pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
Bonuscard Newsletter Poslovne enote
Št. artikla 0438015802

vgradna kuhinja marbella

korpus/delovna plošča: | temni hrast san remo, | fronta: barva kave, | poudarki: modra barva, | s 5-delno belo tehniko Več podrobnosti
Razstavni eksponat
Vgradna Kuhinja (000438015802): Slika 2707151549_SBP7613a.jpg (image/jpeg)
Opis
Splošne navedbe
  • krak: 211/205 cm
  • barva: barve hrasta, krem, modra
Podrobne informacije
  • oblika: L-oblika
  • na voljo v različnih barvah: da
  • dodatki niso vključeni: armatura
Prednosti izdelka
  • dodatki vključeni: električni aparati, pomivalno korito
  • dodatki niso vključeni: armatura
  • posebnosti: dobavljiva dodatna oprema, dobavljivi različni ročaji, individualno načrtovanje, izbira delovnih plošč, izbira front, izbira korpusov, možnost načrtovanja po meri, na voljo tudi v zrcalni postavitvi

Kotna kuhinja Marbella

Kotna kuhinja Marbella s korpusom in z delovno ploščo v temnem hrastu sam remo, s fronto v sijoči barvi bele kave ter poudarki v sijoči barvi kraljevsko modre barve. Podolgovati ročaji so iz kovine v barvi legiranega jekla. Kuhinja je opremljena s sistemom za tiho in mehko zapiranje Exclusive, stensko oblogo, pomivalnim koritom, košem za smeti in z vložkom za jedilni pribor. Poleg tega je v obseg dobave vključen petdeli set bele tehnike Gorenje: pečica (energijski razred: A), steklokeramično kuhališče, kaminska napa (energijski razred: D), hladilnik z zamrzovalnim delom (energijski razred: A+) in pomivalni stroj (energijski razred: A+). Dodatna bela tehnika, dodatki in dodatni elementi so na voljo proti doplačilu.
Mere kraka kotna kuhinje znašajo pribl. 110/255 cm. Privlačna kotna kuhinja je na voljo tudi v zrcalni postavitvi, poleg tega pa omogoča individualno načrtovanje.
Kuhinja po meri se izdela povsem inidivdualno in izključno za vas. Vse podrobnosti morajo biti med seboj usklajene. Zato je vse odvisno od strokovnih in natančnih izmer, za katere imamo najnovejše naprave, ki so v skladu z najsodobnejšimi tehničnimi standardi. Z načrti in izrisi, ki so izdelani profesionalno, zagotavljamo, da bo vaša kuhinja izdelana in montirana na milimeter natančno.
3D-izris kuhinj: najpreprostejša pot do vaše sanjske kuhinje: zaupajte nam vaše predstave, mi pa vam jih izrišemo. Mömaxov izris kuhinj s tridimenzionalnim prikazom načrtovanj ničesar ne prepusti naključju.
Po želji vam z mömaxovo servisno storitvijo dostave in montaže ugodno in strokovno zmontiramo vaše pohištvo.
Različni načini plačila: z mömaxovo servisno storitvijo financiranja bo stanje v vaši denarnici videti prijaznejše. Obročno odplačevanje? Nakup z odloženim plačilom? O naših najugodnejših pogojih povprašajte svojega mömaxovega prodajnega svetovalca.
Vljudno vabljeni, da se oglasite v eni izmed naših številnih mömaxovih poslovalnic, kjer vas pričakujejo naši usposobljeni kuhinjski strokovnjaki, ki vam bodo nudili kompetentno in strokovno svetovanje! Pripomogli vam bodo uresničiti in udejaniti predstave o vaši sanjski kuhinji!