Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Oblazinjeno pohištvo

Kotna sedežna garnitura temno sive barve v skandinavskem slogu

Udoben prostor za sedenje in posedanje je osrednji del vsake dnevne sobe. Opremite center svojega dnevnega prostora s kraljevsko sedežno garnituro iz vrhunskih materialov v modernih barvnih kombinacijah. Če ste pri izbiri pohištva za dnevno sobo omejeni s prostorom, pobrskajte med praktičnimi dvosedi in trosedi. Da boste vedno pripravljeni na nepričakovani obisk in prenočevanje prijateljev, bo poskrbela zofa s posteljno funkcijo. Niste našli zofe, ki jo imate v mislih? Oglejte si našo celotno ponudbo zof.

Mömax prednosti

Vrste oblazinjenega pohištva

3 izdelkov


Ustvarjen za vaše udobje

Dnevno sobo si težko predstavljamo brez udobnega kavča ali sedežne garniture. Ne glede na to, ali na njem sedimo ali ležimo, posedamo v dvoje ali uživamo v družbi celotne družine, gledamo televizijo ali pa si privoščimo kratek popoldanski počitek po napornem delavniku – dober kavč je središče in obvezna oprema vsake dnevne sobe.

Pri opremljanju dnevne sobe velja zato izbiri kavča oz. sedežne garniture posvetiti največ pozornosti. Toda kako izbrati pravo sedežno garnituro? Se v vašo dnevno sobo bolj poda usnjena sedežna garnitura ali sedežna garnitura iz blaga? Bi bila najboljša izbira kotna sedežna garnitura, dvosed ali kavč z ležiščem?

Ne glede na to, kakšne so vaše želje, v mömaxu vas čaka široka ponudba kavčev, zof in sedežnih garnitur iz različnih materialov ter v različnih postavitvah, barvah in stilih. V nadaljevanju pa smo za vas pripravili tudi nekaj praktičnih napotkov, ki vam bodo olajšali nakup sedežne garniture.


mömax prednosti

Zofe, kavči in sedežne garniture
po vaši meri

  • pestra ponudba različnih stilov – od retro kavča pa do moderne sedežne garniture
  • izbirajte med različnimi materiali: pravo usnje, umetno usnje, blago in mikrofibra
  • sedežne garniture po naročilu in možnost individualne postavitve elementov
  • kavči z ležiščem in sedežne garniture z »relax« funkcijo
  • številne sedežne garniture v akciji
Siva sedežna garnitura z ležiščem in predalom

Vrste oblazinjenega pohištva

Sedežna garnitura, kavč ali zofa?

Med vrstami oblazinjenega pohištva obstajajo velike razlike. Ker gre za kos pohištva, ki ga ne menjamo pogosto, je potrebno pred odločitvijo o novem kavču dobro pretehtati naše potrebe in omejitve. Pri tem upoštevajte tako dejavnike, kot so udobje in vzdrževanje, kot tudi videz stanovanja in razpoložljiv prostor v dnevni sobi.

Pred izbiro sedežne garniture najprej premislite o tem, katera bo njena glavna funkcija. Jo potrebujete za sedenje, počitek ali celo za vsakodnevno spanje? Kvaliteten kavč vam mora omogočati udobno sedenje in ležanje, pozorni pa bodite tudi na materiale, iz katerih je izdelan. Medtem ko so usnjene sedežne garniture izredno odporne in trpežne, pa so sedežne garniture iz blaga, predvsem tiste iz sintetičnih tkanin, enostavne za čiščenje in vzdrževanje.

Kaj pa velikost sedežne garniture? Majhno dnevno sobo lahko optično povečamo tako, da nekoliko manjšo zofo kombiniramo s foteljem. Če pa imamo na voljo dovolj prostora, pa si lahko privoščimo tudi večjo sedežno garnituro, na kateri bo lahko hkrati uživala cela družina.

Od dvoseda pa do kotne zofe

Dvosedi, trosedi in manjše zofe

Zofa manjših dimenzij je odlična rešitev za majhno dnevno sobo, v kateri bi velika sedežna garnitura delovala preveč okorno. Manjši dvosed ali trosed nam še vedno nudi dovolj prostora za udobno sedenje, obenem pa prostor tako ne deluje preveč natrpano. Poleg tega lahko takšno zofo povsem enostavno tudi premikamo.

Celotna ponudba dvosedov

Celotna ponudba trosedov

Otok udobja

Sedežne garniture

Večje sedežne garniture so primerne za vse, ki nimajo prostorskih omejitev in si želijo kar največ udobja med sedenjem in ležanjem. Od kotne sedežne garniture do sedežne garniture v obliki črke U – v mömaxu vas čaka široka ponudba sedežnih garnitur v različnih stilih, barvah in materialih ter z možnostjo izbire prevleke in postavitve elementov.

Celotna sedežnih garnitur

Rešitev za nenapovedane obiske

Zofe s posteljno funkcijo

Zofe in sedežne garniture z ležiščem predstavljajo praktično rešitev v garsonjerah in enosobnih stanovanjih. Raztegljiv kavč bo podnevi poskrbel za prijetno sedenje, ponoči pa vam ali vašim gostom nudil udobno ležišče. Nekateri naši kavči s posteljno funkcijo poleg tega nudijo integriran posteljni predal, v katerem lahko shranite odeje in posteljnino.

Celotna ponudba zof z ležiščem


mömax spletna trgovina

Z enim klikom do nove sedežne garniture

Zakaj ne bi novega kavča naročili kar preko spleta? V mömax spletni trgovini vas čaka široka izbira oblazinjenega pohištva po najboljših cenah. Ne spreglejte pa niti naših aktualnih spletnih akcij, zaradi katerih bo opremljanje dnevne sobe še ugodneje.