Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Potrebujete pomoč pri nakupu kuhinje?

Naročite se na svetovanje in izris kuhinje v vam najbližjo mömax poslovalnico.

Sanjske kuhinje

Iščete svojo sanjsko kuhinjo? Pri mömaxu vas čaka široka izbira kuhinj in kuhinjskih aparatov po ugodnih cenah. Ne glede na to, ali gre za praktičen kuhinjski blok, kotno kuhinjo ali vgradno kuhinjo po meri – z veseljem vam bomo svetovali in vas spremljali od načrtovanja pa vse do montaže vaše nove kuhinje. Pri nas pa poleg tega najdete tudi pestro ponudbo kuhinjskih aparatov, številne rešitve za shranjevanje in ostale kuhinjske dodatke.

Kuhinje mömax

Velika izbira kuhinj po najboljših cenah

Vaša sanjska kuhinja je naše poslanstvo. Od moderne kuhinje po zadnjih trendih do vintage rustikalne kuhinje – mömax strokovnjaki za kuhinje vam bodo pomagali poiskati in izbrati najboljšo rešitev za vas. In čeprav sta ključna dejavnika pri načrtovanju sanjske kuhinje predvsem razpoložljiv prostor in cena kuhinje, pri tem ne gre pozabiti tudi na vaše želje in okus.

Pri mömaxu boste našli kuhinje Nolte, Nobilia, Express in Visiona. Vi se odločite, katera znamka vam najbolj ustreza. Za svetovanje in izris ter montažo poskrbimo mi.

Velika izbira kuhinj

mömax prednosti

Zakaj izbrati mömax?

 • Velika izbira kuhinj po ugodnih cenah,
 • prava kuhinja za vsak proračun,
 • energijsko učinkoviti kuhinjski aparati priznanih blagovnih znamk,
 • pestra ponudba praktičnih kuhinjskih dodatkov in rešitev za shranjevanje,
 • svetovalci za kuhinje, ki so strokovnjaki na področju kuhinj,
 • od načrtovanja pa do montaže – pri mömaxu dobite vse na enem mestu.

3D izris kuhinje online

Načrtujte svojo kuhinjo kar preko spleta

Z mömax spletnim orodjem za 3D načrtovanje kuhinj si lahko že pred obiskom naše poslovalnice ustvarite načrt svoje sanjske kuhinje. V njem lahko pregledate našo ponudbo in v 3D pogledu preizkusite različne kombinacije kuhinjskih elementov.

Naši izkušeni svetovalci bodo na podlagi vaše 3D skice izdelali natančen izris vaših idej in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaš dom. Prijavite se na posvet in izris kuhinje v eni izmed naših poslovalnic.

3D načrtovanje kuhinj


Katero kuhinjo izbrati?

Kuhinjski blok ali vgradna kuhinja?

Prednosti kuhinjskega bloka oz. mini kuhinje:

 • dosegljiv že za 349 €,
 • veliko različnih modelov na zalogi,
 • številne različice istega modela.

Se kmalu selite na svoje in še nimate kuhinje? Dobra izbira za prvo stanovanje so mömax kuhinjski bloki. Poleg tega da so blok kuhinje pri nas na voljo po izjemno ugodnih cenah, lahko številne modele dobite takoj, brez dolgega roka dobave.

Čeprav kuhinjskih blokov ni mogoče v celoti individualno prilagoditi vsakemu kupcu, vas v mömaxu čaka široka ponudba modelov blok kuhinj v več različnih izvedbah. Tako boste lahko hkrati prihranili in si izbrali kuhinjo povsem po vašem okusu.

Oglejte si našo ponudbo kuhinjskih blokov

Prednosti vgradne kuhinje po naročilu:

 • načrtujemo jo glede na vaše želje,
 • velik izbor visokokakovostnih materialov,
 • najsodobnejša kuhinjska tehnologija.

Z vgradno kuhinjo mömax dobite kuhinjo, ki je v celoti izdelana po vaši meri. Ne glede na to, ali se spogledujete s klasično kuhinjo v podeželskem slogu ali pa vam je všeč moderna kuhinja z otokom – v mömaxu najdemo pravo rešitev za vsak prostor in proračun.

Mömax strokovnjaki za kuhinje vam bodo z veseljem pomagali pri načrtovanju in opremljanju vaše sanjske kuhinje. Naročite se na svetovanje in izris kar preko spleta ali pa se oglasite v najbližji mömax poslovalnici.

Naročite se na izris kuhinje


Kvalitetna oprema vaše kuhinje

Kuhinjski aparati priznanih blagovnih znamk

Kako opremiti kuhinjo? Pri izbiri kuhinje ni pomemben samo videz, ampak tudi njena funkcionalnost. K temu pripomore predvsem izbira kvalitetnih kuhinjskih aparatov in pripomočkov za kuhinje. Šele kuhinja z aparati je prava kuhinja, zato vam mömax ponuja širok izbor kuhinjskih aparatov priznanih blagovnih znamk. Pri nas tako najdete različne vrste kuhalnih plošč, kuhinjske nape, energijsko varčne hladilnike in mikrovalovne pečice. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri pravih aparatov za vašo sanjsko kuhinjo.

Kuhinja z aparati

Organizacija kuhinje

Ohranite red v svoji sanjski kuhinji

Imate tudi vi radi red v svoji kuhinji? Pri mömaxu boste našli pestro ponudbo elementov za shranjevanje: vse od predalnih vložkov za pribor, kotnih elementov za posodo, omaric, komod pa do polic za začimbe. Z našo pomočjo bo vsaka stvar v vaši kuhinji našla svoje mesto. Poleg tega vam bodo naši strokovnjaki za kuhinje z veseljem pomagali pri izbiri ustreznih rešitev za shranjevanje.

Rešitve za shranjevanje
Organizacija kuhinje

Mijin nasvet

mmx-mia-tipp2
Oprema kuhinje ni nujno zgolj funkcionalna, ampak lahko z njo izrazite tudi svoj stil in osebnost. Viseče stojalo za začimbe tako na primer predstavlja uporaben dodaten prostor za shranjevanje začimb, obenem pa pisane barve začimb poskrbijo za popestritev vaše kuhinje.

mömax kuhinjska oprema

Sodobna kuhinjska oprema iz mömaxa

Posamezni kuhinjski elementi, predali, regali, kuhinjski pulti in delovne plošče, kuhinjske omare in še veliko več. Obsežna pa ni samo mömax ponudba kuhinjske opreme, temveč tudi možnosti za kombiniranje različnih elementov. Potrebujete kuhinjski otok ali morda večje število vtičnic za priklop vseh gospodinjskih aparatov? Želite morda posebno kuhinjsko korito za vaš dragoceni vok? Zaupajte nam vaše želje in naša ekipa strokovnjakov za kuhinje bo naredila vse, da se izpolnijo.

Kaj pa kuhinjski pripomočki, ste za to že poskrbeli? Pobrskajte po mömax spletni trgovini ali pa obiščite najbližjo mömax poslovalnico in si oglejte našo pestro ponudbo kuhinjskih pripomočkov. Vaše kuharske veščine in mömax oprema bosta kuhanje zagotovo spremenila v pravi užitek.

Posamezni kuhinjski elementi in kuhinjski pripomočki

Z mömaxom do sanjske kuhinje

Ne glede na to, ali gre za študentsko stanovanje, novo hišo ali pisarno – mömax strokovna ekipa vam bo pomagala na celotni poti do nove kuhinje. Naročite se na svetovanje in izris kuhinje v vam najbližjo mömax poslovalnico.