Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

O podjetju

Spoznajte naš koncept opremljanja

Podjetje mömax

Od ideje do mednarodne zgodbe o uspehu! Mömax predstavlja nov koncept opremljanja, ki temelji na trendovski smernici: moderno po ugodni ceni. S sloganom »In takoj bo videti bolje« mömax tako nudi cenovno ugodne in privlačne bivanjske rešitve ter predstavlja vzorčne primere majhnih stanovanj po še nižji ceni.
mmx-villach.png

V koraku s časom

Našim strankam nudimo številne moderne rešitve, ki opremljanje olajšajo in ga naredijo še prijetnejše. Mömax spletna trgovina tako našim strankam ponuja vse prednosti, ki jih današnji kupec pričakuje ob svojem nakupu. Spletno trgovino odlično dopolnjujejo »prave« poslovalnice s »pravimi« prodajalci, ki vam vedno radi priskočijo na pomoč.

Filozofija

Stranka in uresničitev njenih želja sta v središču našega razmišljanja in delovanja. Naši odnosi s strankami temeljijo na poštenosti, natančnosti in držanju obljub. Dobro sodelovanje s strankami zagotavljamo z odličnim svetovanjem ter gladkim potekom nakupa. Naš cilj je, da vsaka stranka postane in ostane naša stalna stranka, saj le tako lahko tudi v prihodnje ostanemo uspešni.


Verantwortung für unsere Kunden
Verantwortung für unsere Mitarbeiter

Odgovornost do naših strank

Odgovornost do naših strank izkazujemo z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno, kompetentnim svetovanjem in celovito storitvijo.

Odgovornost do naših zaposlenih

Našim zaposlenim nudimo številna izobraževanja ter spodbujamo njihov karierni razvoj.

Naš zaposlitveni portal