Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Pametni prostor za shranjevanje za
več reda v kuhinji

Kuhanje je zabavno! Še posebej, če pametne rešitve za shranjevanje poskrbijo, da imate vedno pri roki vse kar potrebujete. Premišljene rešitve za shranjevanje v kuhinji zagotavljajo, da se osredotočite na bistvene stvari namesto na iskanje ponev in začimb. Veselo kuhanje!

Vložki za predale

Vložki za predale: čudež shranjevanja za vaše predale

Jedilni pribor, posoda, lonci in ponve. V kuhinji je potrebno shraniti veliko različnih stvari. V izogib kuhinjskemu neredu poskrbijo različni praktični predalni vložki za vse kuhinjske pripomočke. Odvisno od dodatka in njegove velikosti mömax ponuja veliko različnih modelov vložkov za predale. Tako boste takoj našli tisto kar potrebujete pri vašem kuhanju. Praktične rešitve za shranjevanje začimb in hrane vam omogočajo, da si sami ustvarite svoj red v kuhinji. Mömax vam prikaže nešteto načinov kako najbolje izkoristiti prostor v vaši kuhinji. Naj vam naši strokovnjaki glede tega svetujejo v eni od naših poslovalnic.

Einbauküche mit viel Stauraum günstig kaufen bei mömax.

Izvlečni kotni elementi

Izvlečni kotni elementi: več prostora za shranjevanje v vaši sanjski kuhinji

Ne pozabite na kuhinjske kote. V kuhinji kotov ne smemo pustiti neuporabljenih, saj lahko postanejo z nekaterimi pametnimi rešitvami, kot so izvlečni kotni elementi, prava zakladnica prostora za shranjevanje vaših kuhinjskih pripomočkov. Na voljo so različni izvlečni kotni elementi: v trendu so enostavni izvlečni elementi, lahko pa se odločite za klasične vrteče izvlečne elemente. Lonci, ponve pa tudi začimbe ali zaloge hrane so lahko pametno in praktično pospravljene v kotu. Poglejte si ponudbo in poiščite pravi model za svojo kuhinjo – strokovnjaki v mömaxu vam bodo pri tem z veseljem pomagali.

Einbauküche mit ausreichend Stauraum dank Schränke und Regale von mömax.

Regali

Vse na pravem mesu s programom regalov

Prostora za shranjevanje v kuhinji ni nikoli preveč. Na voljo imamo številne možnosti za pametno in praktično uporabo kuhinjskih regalov. Tako ni potrebno pustiti dragocenega prostora v kuhinji neizkoriščenega in vsak kuhinjski pripomoček dobi svoj prostor. Pri mömaxu boste našli vse kar potrebujete s področja regalov. Odprte police imajo v kuhinji še dodatno prednost, saj lahko služijo tudi v dekorativni namen. Ne glede na to ali gre za vintage slog ali pa slog podeželjske hiše. Široka ponudba različnih dizajnov regalov vam omogoča, da poudarite svoj osebni slog.

Alles im Blick dank der praktischen Küchenbeleuchtung von mömax.

Notranja osvetlitev omare

Naj bo svetloba!

Nič ni bolj nadležnega od teme v kuhinjski omarici. Ko v njej iščemo kozarec kot iglo v kopici sena in ga ne najdemo. Osvetljena notranjost vam olajša vsakodnevno uporabo in iskanje v kuhinjskih omarah in predalih. Pri tem vam pomaga avtomatski vklop osvetljave ob odpiranju in izklop ob zapiranju vrat omare ali predalov.

Integrierte Lichtleiste und Schrankbeleuchtung mittels eingebauten LEDs von mömax.

»Lekarniška« omara

Klasika imenovana »lekarniška« omara

»Lekarniška omara« je precej zastarel izraz, vendar je ta klasičen tip omare zelo praktičen in priljubljen v vsaki kuhinji. V bližini kuhalne plošče je ta tip omare še posebej priročen. V njej lahko shranite od amaranta pa do krompirja. Mömaxove omare lahko poleg tega zaradi sodobnega mehanizma zelo enostavno odpirate, blažilci pa omogočajo tiho zapiranje.

Großer und kleiner Apothekerschrank in schlichtem Weiß von mömax.

Mijin nasvet

mmx-mia-tipp2

Bodimo odkriti! Zakaj se moramo vedno odločati? Hočem vse naenkrat! Vložki za predale, kotne omare, komode. Sestavite si najboljšo kombinacijo rešitev za shranjevanje v kuhinji za vaše potrebe. Tako boste dolgo uživali v vaši kuhinji. Zabavajte se!


Stenski obešalniki

Lebdeči in prostorsko varčni stenski elementi

Z visečimi elementi ne pridobimo samo na estetiki kuhinje ampak tudi na pridobivanju prostora. Lebdijo v prostoru in vam olajšajo kuhanje. Na njih lahko obesite vse kar potrebujete pri kuhanju: kuhalnice, zajemalke in ostale kuhinjske pripomočke. Velika izbira oblik in možnih kombinacij vas čaka v najbližji mömax poslovalnici.

Schlichtes Hängeregal sorgt für extra viel Stauraum bei mömax.

Ločevalnik odpadkov

Ločevanje odpadkov – vse za pravilno ločevanje odpadkov

Ločevanje odpadkov v kuhinji je zelo pomembno. Kako pa se najbolj enostavno ločuje? Z različno označenimi vedri? Z različnimi barvami veder? Ne! S premišljenim sistemom ločevanja vam ni potrebno več skrbeti za odlaganje smeti. Ti sistemi skrbijo tudi zato, da v kuhinji ni neprijetnih vonjav.

Mülltrennen ganz einfach, dank dem praktischen Abfallsammler von mömax.

Prostor za shranjevanje za v vsako kuhinjo

Pametno in praktično: sodobno načrtovanje prostora za shranjevanje

Inteligentne rešitve za shranjevanje v kuhinji vam omogočajo številne možnosti za čim boljši izkoristek prostora v kuhinji. Ne glede na to koliko prostora imate v kuhinji - z mömaxovimi rešitvami ga boste imeli še več! Prepričajte se o naši veliki ponudbi. Obiščite našo najbližjo poslovalnico in se posvetujte z našimi strokovnjaki za kuhinje.