Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Industrijski minimalizem

Industrijski stil je danes eden bolj prepoznavnih slogov v notranjem oblikovanju. Zanj so značilni izpostavljeni konstrukcijski elementi, kot so vidne cevi in gole betonske stene, minimalna dekoracija prostora ter kombinacija temnega lesa in kovinskih detajlov. Za navdušence nad tem drznim, a hkrati harmoničnim in udobnim stilom opremljanja smo pripravili nekaj predlogov, kako pridih industrijskega minimalizma enostavno vnesti tudi v vaš dom.
hotspot-4669498
Temen les in kovinski lesk

Spalnica

Ena od glavnih značilnosti industrijskega stila je temen les, ki ga dopolnjujejo kovinski poudarki. Bi svojo spalnico radi opremili v slogu industrijskega dizajna? Svetila v industrijskem stilu in dekorativni dodatki iz kovine bodo prostoru dali prepoznaven tovarniški videz, leseno pohištvo pa bo poskrbelo, da bo vaša spalnica kljub temu videti udobna in topla.

teaser_industrial_schlaf_1
teaser_industrial_schlaf_2
hotspot-4669183
Drzni poudarki v tovarniškem stilu

Dnevna soba

Tudi če o loftu v New Yorku lahko samo sanjamo, je mogoče atmosfero newyorške mansarde enostavno pričarati tudi pri nas doma. Če ste med drznejšimi, se odločite za industrijski stil značilne poudarke, kot so izpostavljene cevi in tramovi ter gole betonske stene. Industrijski slog pa lahko v svojo dnevno sobo vpeljete že z izbiro sive barvne palete ter pohištva in dodatkov s kovinskimi elementi.

teaser_industrial_wohnen_1
teaser_industrial_wohnen_2
hotspot-4669269
Udobje minimalizma

Jedilnica

Za industrijski stil je značilen minimalizem. To pomeni, da oprema in dodatki v prostoru večinoma niso zgolj dekorativni, temveč tudi funkcionalni. Industrijski minimalizem nam kljub temu pušča veliko prostora za izbiro dekoracije. Za popestritev jedilnice tako lahko poskrbimo z dodatki, kot so zanimiva svetila, oblazinjeni jedilni stoli ali sobne rastline.

si_teaser_industrial_essen_1
teaser_industrial_essen_3

Vsi izdelki na enem mestu