Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Predsobe

Naj predsoba naredi dober prvi vtis o vašem domu. Hodnik običajno ni najbolj prostoren, zato je še toliko bolj pomembno, da je funkcionalno opremljen in urejen. Dobra rešitev za organizacijo oblačil so samostoječi obešalniki in stenske kljuke, ki jih pritrdite na stene v predsobi. Če vam primanjkuje prostora za obutev, v predprostor dodajte priročno omaro ali regal za čevlje. Obvezna oprema večje predsobe je tudi prostorna garderobna omara za shranjevanje bund, jaken in plaščev, rešitev za majhno stanovanje pa je moderen in stilsko dovršen garderobni panel.

Predsobe

(180 izdelkov)
Pohištvo za predsobo mömax

mömax prednosti

Moderne predsobe po ugodnih cenah

Moderna predsoba iz hrasta z elementi v beli barvi

Japonke, športni copati, zimski škornji … le kam z vsemi čevlji?

Regali, stojala in omare za čevlje

Tudi če v predsobi ne hranimo oblačil, tam zagotovo odlagamo čevlje. Da vas razmetani čevlji ne bodo več spravljali v slabo voljo, na hodniku zagotovite dovolj prostora za shranjevanje obutve. V mömaxu boste našli številne rešitve za organizacijo čevljev, s katerimi boste odpravili nered v predsobi in se izognili neprestanemu spotikanju ob kup čevljev na tleh.

Omare za čevlje

Omara za čevlje je prvi korak do urejene predsobe. Poleg tega, da boste lahko v omarico za čevlje pospravili tudi večjo zbirko obuval, bo vaša obutev tako skrita pred pogledi obiskovalcev, vaša predsoba pa bo zato videti bolj pospravljena in organizirana.
Omare za čevlje

Viseče omare za čevlje

Predsobe običajno niso prostorne, zato mora biti izbira pohištva premišljena. Viseče omarice za čevlje so odlična izbira za majhne in ožje predprostore. Posebej dobrodošla v manjši predsobi je omara za čevlje z ogledalom, ki bo prostor optično povečala in osvetlila.

Viseče omare za čevlje

Regali za čevlje

Regal za čevlje je obvezna oprema vsake predsobe. S pomočjo stojala za čevlje bodo vaši čevlji pregledno pospravljeni, vi pa boste lahko v trenutku našli svoj najljubši par. Tak način shranjevanja čevljev poleg tega omogoča dobro zračenje in sušenje vaše obutve.
Regali za čevlje

Garderobne klopi

Z garderobno klopjo boste ubili dve muhi na en mah: klop za predsobo ne predstavlja le udobnega sedeža za preobuvanje čevljev, temveč obenem nudi tudi dodaten prostor za shranjevanje vaših stvari.
Garderobne klopi

Pohištvo za predsobe po vaši meri

Obešalniki, stojala in garderobne omare

V predsobi običajno ne shranjujemo le čevljev, temveč ob prihodu domov tam odlagamo tudi svoja vrhnja oblačila. Predvsem v zimskem času, ko ima vsak član družine najmanj eno bundo ali plašč, se razne bunde, jakne in plašči v predprostoru hitro nakopičijo. Če k temu prištejemo še oblačila obiskovalcev, je hitro jasno, zakaj med obvezno opremo predsobe spadajo tudi obešalniki in omare za hodnik.

Stenske kljuke

Pri opremljanju hodnika pazite na to, da je v njem le toliko pohištva, da ostane prehoden. V primeru manjše predsobe za shranjevanje oblačil uporabite stenske kljukice za obešanje. Stenski obešalnik v predsobi poleg tega predstavlja tudi priročno mesto za obešanje ključev.

Stenske kljuke

Samostoječi obešalniki

Samostoječi obešalnik je dobra rešitev takrat, kadar želimo izkoristiti prostor v kotu. Ker ne zavzame veliko prostora, je stojalo za oblačila primerno tudi za manjše hodnike. Naj bo lesen ali kovinski – obešalnik ni le praktičen kos pohištva, temveč tudi čudovit dekorativni element za vašo predsobo.
Samostoječi obešalniki

Garderobne omare

Omara za oblačila je dobrodošla oprema vsake predsobe. Omaro lahko uporabite za shranjevanje sezonskih vrhnjih oblačil ali pa vanjo pospravite vse tiste drobnarije, za katere nikoli ne veste, kaj bi z njimi.
Garderobne omare

Garderobni paneli

Da bo vaša predsoba delovala urejeno in organizirano, jo opremite čim enostavneje. Garderobni panel oz. obešalna stena je praktična rešitev za obešanje oblačil, s katero se boste izognili temu, da bi bila vaša predsoba videti preveč natrpano.
Garderobni paneli

Oprema predsobe do zadnjega detajla

Ogledala in ostali dodatki za predsobe

V predsobi seveda ne sme manjkati tudi ogledalo. Ogledalo za predsobo bo prostor optično povečalo in popestrilo, poleg tega pa bo poskrbelo tudi za to, da boste pred odhodom od doma vedno videti brezhibno.

Poleg pohištva in ogledal za hodnik boste pri nas našli tudi širok nabor dodatkov za predsobe, kot so stojalo za dežnike, polica za čevlje in omarica za ključe. Opremljate predsobo in bi vam prav prišlo nekaj navdiha? Oglejte si naše programe pohištva za predsobe ali pa pobrskajte po idejah za ureditev predsobe v različnih stilih.