Predsobe

Preskoči odsek
teaser_serie-memphis.png

Poskrbi za dober prvi vtis o tvojem domu

Naj predsoba naredi dober prvi vtis o tvojem domu.

Hodnik običajno ni najbolj prostoren, zato je še toliko bolj pomembno, da je funkcionalno opremljen in urejen. Dobra rešitev za organizacijo oblačil so samostoječi obešalniki in stenske kljuke, ki jih pritrdiš na stene v predsobi. Če ti primanjkuje prostora za obutev, v predprostor dodaj priročno omaro ali regal za čevlje.

Obvezna oprema večje predsobe je tudi prostorna garderobna omara za shranjevanje bund, jaken in plaščev, rešitev za majhno stanovanje pa je moderen in stilsko dovršen garderobni panel.

Priljubljeni izdelki iz naše ponudbe:

Preskoči odsek
Preskoči odsek


Moderne predsobe po ugodnih cenah

  • široka ponudba pohištva in dodatkov za predsobe
  • sodobni programi predsob v različnih stilih
  • vse za opremo predsobe na enem mestu: omare za čevlje, obešalniki in garderobne omare za predsobo, garderobne klopi, ogledala in ostali dodatki za hodnike
  • nakup pohištva na spletu in številne spletne akcije
Funny1.jpg

accessibility.listing.screenReader.filterbar

276 izdelki

276 izdelki
Freddy_veliki_VSI02-4-a60
Freddy_veliki_VSI02-4-aKatalogi
Freddy_veliki_VSI02-4-a60
Število prikazanih izdelkov: 60 od 276

Programi pohištva za predsobe

Želiš celotno predsobo v kompletu?

V mömaxu boš našel/a številne rešitve za organizacijo čevljev, oblačil in ostalih predmetov, s katerimi boš odpravil/a nered v predsobi in se izognil/a neprestanemu spotikanju ob kup čevljev na tleh.

Vnaprej izbrane kombinacije pohištva za predsobe bodo poskrbele, da bo oprema tvoje predsobe barvno in slogovno usklajena.

Regali, stojala in omare za čevlje

Tudi če v predsobi ne hranimo oblačil, tam zagotovo odlagamo čevlje. Da te razmetani čevlji ne bodo več spravljali v slabo voljo, na hodniku zagotovi dovolj prostora za shranjevanje obutve. S kombiniranjem omar za čevlje, regali za čevlje in klopmi si zagotovi boljšo organizacijo in več prostora za shranjevanje
Moderna omara za čevlje mömax
Viseča omarica za čevlje v belo-modri barvni kombinaciji

Omare za čevlje

Omara za čevlje je prvi korak do urejene predsobe. Poleg tega, da boš lahko v omarico za čevlje pospravil/a tudi večjo zbirko obuval, bo tvoja obutev tako skrita pred pogledi obiskovalcev, tvoja predsoba pa bo zato videti bolj pospravljena in organizirana.

Celotna ponudba omar za čevlje

Viseče omare za čevlje

Predsobe običajno niso prostorne, zato mora biti izbira pohištva premišljena. Viseče omarice za čevlje so odlična izbira za majhne in ožje predprostore. Posebej dobrodošla v manjši predsobi je omara za čevlje z ogledalom, ki bo prostor optično povečala in osvetlila.

Celotna ponudba visečih omar za čevlje
Bel regal za čevlje z dvema policama
Oblazinjena klop za predsobo sive barve

Regali za čevlje

Regal za čevlje je obvezna oprema vsake predsobe. S pomočjo stojala za čevlje bodo tvoji čevlji pregledno pospravljeni, ti pa boš lahko v trenutku našel/a svoj najljubši par. Tak način shranjevanja čevljev poleg tega omogoča dobro zračenje in sušenje obutve.

Celotna ponudba regalov za čevlje

Garderobne klopi

Z garderobno klopjo boš ubil/a dve muhi na en mah: klop za predsobo ne predstavlja le udobnega sedeža za preobuvanje čevljev, temveč obenem nudi tudi dodaten prostor za shranjevanje tvojih stvari.

Celotna ponudba garderobnih klopi

Obešalniki, stojala in garderobne omare

V predsobi običajno ne shranjujemo le čevljev, temveč ob prihodu domov tam odlagamo tudi svoja vrhnja oblačila. Predvsem v zimskem času, ko ima vsak član družine najmanj eno bundo ali plašč, se razne bunde, jakne in plašči v predprostoru hitro nakopičijo. Če k temu prištejemo še oblačila obiskovalcev, je hitro jasno, zakaj med obvezno opremo predsobe spadajo tudi obešalniki in omare za hodnik.
Garderobe_8.png
Garderobe_9.png

Garderobne omare

Omara za oblačila je dobrodošla oprema vsake predsobe. Omaro lahko uporabiš za shranjevanje sezonskih vrhnjih oblačil ali pa vanjo pospraviš vse tiste drobnarije, za katere nikoli nisi vedel/a, kaj bi z njimi.

Celotna ponudba garderobnih omar

Garderobni paneli

Da bo tvoja predsoba delovala urejeno in organizirano, jo opremi čim enostavneje. Garderobni panel oz. obešalna stena je praktična rešitev za obešanje oblačil, s katero se boš izognil/a temu, da bi bila tvoja predsoba videti preveč natrpano.

Celotna ponudba garderobnih panelov
Garderobe_7.png
Garderobe_1.png

Samostoječi obešalniki

Samostoječi obešalnik je dobra rešitev takrat, kadar želimo izkoristiti prostor v kotu. Ker ne zavzame veliko prostora, je stojalo za oblačila primerno tudi za manjše hodnike. Naj bo lesen ali kovinski – obešalnik ni le praktičen kos pohištva, temveč tudi čudovit dekorativni element za tvojo predsobo.

Celotna ponudba samostoječih obešalnikov

Stenske kljuke

Pri opremljanju hodnika pazi na to, da je v njem le toliko pohištva, da ostane prehoden. V primeru manjše predsobe za shranjevanje oblačil uporabi stenske kljukice za obešanje. Stenski obešalnik v predsobi poleg tega predstavlja tudi priročno mesto za obešanje ključev.

Celotna ponudba stenskih kljuk
Preskoči odsek

Ogledala in ostali dodatki za predsobe

V predsobi seveda ne sme manjkati tudi ogledalo. Ogledalo za predsobo bo prostor optično povečal in popestril, poleg tega pa bo poskrbel tudi za to, da boš pred odhodom od doma vedno videti brezhibno.

Poleg pohištva in ogledal za hodnik boš pri nas našel/a tudi širok nabor dodatkov za predsobe, kot so stojalo za dežnike, polica za čevlje in omarica za ključe. Opremljaš predsobo in bi ti prav prišlo nekaj navdiha? Pobrskaj po idejah za ureditev predsobe v različnih stilih.