Prosti čas

Kvalitetno preživljanje prostega časa

Da bodo vse vaše zabavne aktivnosti še bolj prijetne, jih popestrite z izdelki iz mömaxovega nabora izdelkov in pripomočkov za prosti čas, šport in zabavo. Za obisk plaže izberite moderno torbo za na plažo, piknik doma ali v naravi pa popestrite s praktično piknik opremo. Če radi organizirate domača praznovanja, izberite raznovrstne pripomočke za rojstnodnevne zabave in zavijte darila za vaše prijatelje kar sami. Iščete tudi darilo za otroke? Pri nas boste našli pestro paleto igrač za male in velike. Deklice bodo navdušene nad igralnimi hišicami, dečki pa nad avti na daljinsko upravljanje. Za najmlajše izberite plišaste igrače, ki so primerne za vsako starost in priložnost. 
 
Pri nas pa bodo vse pripomočki našli tudi domači mojstri. Če boste videz stanovanja osvežili kar sami, si oglejte nabor opreme za domače mojstre in poskrbite, da bodo hitra obnovitvena dela enostavna in hitra. Če pa ste odkrili umetniško žilico in se navdušili nad slikanjem ter ustvarjanjem, boste sedaj našli pri nas tudi slikarska platna, barve, čopiče in zaščitno opremo. Pozabili nismo niti na hišne ljubljenčke. Opremo in pripomočke za prijetno bivanje vaših hišnih ljubljenčkov si oglejte v naših poslovalnicah ali kar na spletu.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

145 izdelki

145 izdelki
Freddy_veliki_VSI12-3-a3
Freddy_veliki_VSI12-3-a
Freddy_mali_960x1280_Kartica_ugodnosti
namesto € 299,‒
€ 166,
Modern Living

Trampolin Jump

Trampolin Jump - srebrne barve/črna, kovina/umetna masa (305/256cm) - Modern LivingTrampolin Jump - srebrne barve/črna, kovina/umetna masa (305/256cm) - Modern Living
-44% POPUST
Freddy_mali_960x1280_PrijavaNL
Freddy_veliki_VSI12-3-a3
Število prikazanih izdelkov: 60 od 145