Roloji in žaluzije

accessibility.listing.screenReader.filterbar

37 izdelki

37 izdelki
Freddy_veliki_VSI12-3-a2
Freddy_veliki_VSI12-3-a
Freddy_mali_960x1280_Kartica_ugodnosti
Freddy_mali_960x1280_PrijavaNL
Število prikazanih izdelkov: 37 od 37

Preskoči odsek
C9C4C3_rolo_zavjese.jpg

Roloji in žaluzije za popolno mero svetlobe in zasebnosti

Roloji in žaluzije sta dve priljubljeni vrsti senčil, ki nudita različne praktične prednosti in se razlikujeta po načinu uporabe, materialih in funkcionalnosti.

Tako notranji roloji kot tudi notranje žaluzije imajo izolacijske lastnosti, ki pomagajo ohranjati temperaturo v notranjem prostoru, kar prispeva k energetski učinkovitosti.

Roloji in žaluzije omogočajo tudi izboljšanje estetike tvojega prostora.

Izbor različnih barv, vzorcev in materialov omogoča, da uskladiš notranja senčila s preostalim notranjim dekorjem.
IZBRATI ROLO ALI ŽALUZIJE?

- Roloji so preprosta in elegantna izbira za okensko dekoracijo ter stopnjo osvetlitve in zasebnosti v prostoru. Narejeni so iz enega samega kosa materiala, ki se navija na valj ter omogoča enostavno upravljanje z mehanizmom za ročno vlečenje ali z električnim daljinskim upravljalnikom.

Roloji so na voljo v različnih materialih, kot so prozorni ali zatemnitveni materiali, ki omogočajo, da ustvariš želeno vzdušje v svojem domu. Prav tako so enostavni za vzdrževanje, saj jih lahko enostavno obrišeš ali opereš.

- Žaluzije so še ena priljubljena izbira okenskih senčil. Vključujejo vodoravne lamele, ki se lahko dvigujejo in nagibajo v različnih kotih, kar omogoča prilagajanje stopnje osvetlitve in filtriranje svetlobe v prostoru.

Poleg tega so žaluzije odporne na vlago in enostavne za čiščenje, kar jih naredi primerno izbiro za prostore, kot so kopalnice in kuhinje.