Sedežne garniture in kavči z ležiščem

accessibility.listing.screenReader.filterbar

183 izdelki

183 izdelki
Freddy_veliki_VSI02-4-a60
Freddy_veliki_VSI02-4-aKatalogi
Freddy_veliki_Polipol_new
Freddy_veliki_VSI02-4-a60
Število prikazanih izdelkov: 60 od 183

Sedežne garniture in kavči z ležiščem

Iščeš sedežno garnituro in posteljo v enem? Pobrskaj po našem pestrem izboru sedežnih garniturkavčev in zof s posteljno funkcijo.

Tu je pet prednosti, ki jih prinašajo raztegljiv kavčraztegljiva sedežna garnitura ali raztegljiva zofa:
  1. Prihranek prostora: Kavči z ležiščem so odlična rešitev za manjše prostore, saj združujejo dve funkciji v enem kosu pohištva. Lahko se uporabljajo kot udoben kavč čez dan in kot udobno ležišče ponoči, kar omogoča izrabo prostora na optimalen način.
  2. Priročnost za goste: Sedežne garniture z ležiščem so odlična izbira, kadar pričakuješ goste ali družino, saj jo lahko hitro spremeniš v udobno posteljo.
  3. Estetska prilagodljivost: Na trgu je na voljo širok izbor raztegljivih kavčev ali sedežnih garnitur z ležiščem v različnih stilih, barvah in materialih. To pomeni, da lahko izbereš kos pohištva, ki se popolnoma ujema z dekorjem tvojega doma.
  4. Dodatno shranjevanje: Mnogi raztegljivi kavči ali zofe z ležiščem imajo vgrajene predale za shranjevanje. To je odlična rešitev za shranjevanje posteljnine, odej ali blazin.
  5. Udobje in kakovost spanja: Kavči z ležiščem so običajno opremljeni s kakovostnimi vzmetnicami ali penami, ki zagotavljajo udobno spanje.
Zofe s posteljno funkcijo, sedežne garniture z ležiščem in raztegljivi kavči predstavljajo enostavno rešitev za manjše dnevne sobe, garsonjere in sobe za goste.