Prijava
Prijava
Profil pri mömaxu že imam
Pozabljeno geslo?
Računa pri mömaxu še nimam Registriraj se zdaj
E-novice Poslovne enote

Nazaj v šolo – pripravljeni v novo šolsko leto

Šolske počitnice se počasi bližajo koncu in novo šolsko leto je tik pred vrati. Da bo začetek šole tako za vas kot za otroka kar najmanj stresen, se nanj pravočasno pripravite. Izognite se gneči in še pred koncem poletnih počitnic poskrbite za nakup šolskih potrebščin. K pripravam na začetek šolskega leta pa spada tudi oprema otroške sobe. V njej uredite delovni kotiček, ki bo vašega šolarja spodbudil k učenju, raziskovanju in ustvarjanju.


Kotiček za učenje

Prijeten prostor za učenje in pisanje domačih nalog je obvezen del vsake mladinske sobe. Najpomembnejša sta prostorna pisalna miza in ustrezen pisarniški stol.

Otroška pisalna miza naj bo dovolj velika in prilagojena višini otroka. Če v otrokovi sobi ni veliko prostora, je dobra rešitev kotna pisalna miza. Z njeno pomočjo bo imel otrok v kotu na razpolago dodatno površino za računalnik in odlaganje učnih pripomočkov.

VSE PISALNE MIZE

Otroška delovna miza


Pisarniški stol rdeče barve v mladinski sobi

Dober pisarniški stol

Poleg računalniške mize bo vaš šolar potreboval tudi udoben otroški pisarniški stol. Da bo otroku med sedenjem kar najbolj prijetno, je priporočljivo, da izberemo stol z naslonjali za roke in hrbet ter z možnostjo nastavitve višine.

VSI PISARNIŠKI STOLI


Poskrbite za udobje med učenjem

Delovna površina naj bo dobro osvetljena. Pisalno mizo postavite ob okno in jo opremite z namizno svetilko. Izberite namizno lučko, pri kateri je mogoče svetlobo usmerjati na želeno mesto, da jo bo otrok med učenjem ali branjem lahko nastavil po svojih željah. Za urejen kotiček za učenje pa ne pozabite niti na praktične pisarniške dodatke, kot so lonček za svinčnike, koš za smeti in magnetna tabla, na katero bo otrok lahko obesil svoj šolski urnik in ostala pomembna obvestila.

Namizna svetilka za pisalno mizo
Pisarniški material

VSA NAMIZNA SVETILA

VSI PISARNIŠKI DODATKI


Prostor za učbenike, zvezke in ostale šolske pripomočke

Poleg delovne mize in stola bo otrok v svoji sobi potreboval dovolj prostora za shranjevanje, kamor bo lahko pospravil potrebščine za šolo, kot so šolska torba, učbeniki in šolske knjige, delovni zvezki, pisala, barvice ter vsi ostali šolski pripomočki. Nekaj prostora navadno ponuja že pisalna miza, vendar ta za vse potrebno običajno ne zadostuje.

Dobra rešitev so dodatni predalniki, omare in regali. Otroško sobo pa lahko poleg tega opremite še s škatlami za shranjevanje in visečimi organizatorji. V pospravljeni sobi se bo vaš šolar bolje počutil, zato se bo šolskih obveznosti loteval lažje in bolj zbrano.

Pohištvo za otroško sobo: omare, regali in predalniki
Predalnik na kolesih
Regal s policami za mladinsko sobo
Plastične škatle s pokrovom

VSI PREDALNIKI

VSI REGALI

VSE ŠKATLE ZA SHRANJEVANJE


Šolske potrebščine

Vse za šolo – šolske potrebščine po ugodnih cenah

Ste že poskrbeli za nakup šolskih potrebščin? Nahrbtniki, peresnice, šolski zvezki, beležke, svinčniki, likovni pripomočki … nakup šolskih pripomočkov je lahko velik finančni zalogaj. Vendar ni treba, da je temu tako. Preverite mömax ponudbo šolskih potrebščin, kjer boste našli vse od prisrčnih beležk, pisarniškega materiala, šolskih copat pa do posod za malico po zagotovljeno najboljših cenah.


otroske_cta_izbrani-izdelki
otroske_cta_programi