Pisarniški stoli

pisarniski-stoli-intro-img.jpg

Postavi udobje na prvo mesto

Če nam je pri delu udobno, smo bolj sproščeni in tudi bolj učinkoviti. Izbiri pisarniškega stola moramo zato posveti prav posebno pozornost.

Dober pisarniški stol je kvalitetne izdelave in ergonomsko oblikovan. Pomembno je, da lahko stol prilagodiš svoji višini kot višini delovne mize.

V mömaxu najdeš različne pisarniške stole – od klasičnih vrtljivih stolov, oblazinjenih gaming stolov, konferenčnih stolov pa vse do pisanih otroških pisarniških stolov.


Kakšen pisarniški stol izbrati?

accessibility.listing.screenReader.filterbar

125 izdelki

125 izdelki
Freddy_veliki_VSI12-3-a3
Freddy_veliki_VSI12-3-a
Freddy_mali_960x1280_Kartica_ugodnosti
Freddy_mali_960x1280_PrijavaNL
Freddy_veliki_VSI12-3-a3
Število prikazanih izdelkov: 60 od 125

categorypage_buro

Pisarniški stoli za vse priložnosti

Izbira pisarniškega stola je naložba v udobje, produktivnost in dobro počutje zaposlenih. Z dobrim pisarniškim stolom se ustvari prijetno in funkcionalno delovno okolje, ki spodbuja koncentracijo in dobro ter zdravo počutje.

Pri izbiri pisarniškega stola je pomembno upoštevati več dejavnikov: udobje, ergonomija, prilagodljivost in slog.

Izberi pisarniški stol glede na svoje potrebe.

🪑 Ergonomski pisarniški stoli

Ergonomski pisarniški stoli so postali ključni kos pohištva sodobnih delovnih okolij in pisarn, saj poudarjajo pomembnost udobja in zdravja pri delu.

Zasnovani z namenom zagotoviti pravilno držo telesa in zmanjšati negativne učinke dolgotrajnega sedenja.

Ena od ključnih lastnosti ergonomskih stolov je prilagodljivost. Ergonomski stoli ponujajo številne možnosti, ki omogočajo, da stol ustreza različnim uporabnikom in se prilagaja njihovim potrebam. Prilagodljivost višine sedeža, naslonjala za hrbet in ročajev za roke zagotovijo optimalno oporo in razbremenijo pritisk na hrbtenico.

Ergonomski pisarniški stoli so opremljeni tudi z dodatnimi funkcijami, ki dodatno pripomorejo k udobju in zdravju uporabnika. Nekateri modeli imajo naslonjalo za glavo, ki podpira vrat in zmanjšuje napetost v vratnih mišicah. Vgrajena ledvena opora ali gibljiva sedežna plošča omogočata dinamično sedenje, ki spodbujata aktivnost mišic, izboljšata prekrvavitev in pomagata vzdrževati pravilno držo hrbtenice.

Z ustrezno držo telesa se zmanjšuje tveganje za bolečine in poškodbe, kar omogoča prijetno in učinkovito delo.
Preskoči odsek

🪑 Gaming stoli

Gaming stoli so obvezen kos pohištva vsakega strastnega igralca računalniških iger, ki si želi maksimalno uživati v svojem hobiju. Združujejo udobje, ergonomijo in slog.

Zasnovani so tako, da zagotavljajo optimalno podporo in udobje med dolgim igranjem iger.

Gaming stoli so ergonomsko oblikovani. Naslonjalo za hrbet je običajno višji in širši, kar zagotavlja oporo celotnemu hrbtu in ramenskemu predelu. Naslonjala za roke so oblikovana tako, da zmanjšajo napetost v rokah in ramenskemu obroču.

Nekateri modeli imajo tudi dodatne blazine za letveno podporo in glavo oz. vrat.
 
Stylische Gamingstuhl mit Beleuchtung von moemax.png
Preskoči odsek

🪑 Direktorski pisarniški stoli

Direktorski stoli so simbol avtoritete in visokega položaja v sodobnem svetu, ki poleg estetskega videza ponujajo tudi funkcionalnost in udobje ter so ključni pri dolgih urah dela in pomembnih sestankih.

Direktorski stoli so zasnovani tako, da omogočajo pravilno držo telesa med sedenjem, imajo oblazinjen sedež, naslonjalo za hrbet in roke, ki zagotavljajo oporo telesu ter nekatere dodatne funkcije, kot so nastavljiva višina sedeža, nagibno naslonjalo in vrtljivost.

Ena od ključnih značilnosti direktorskih stolov je visoka kakovost materialov in natančnost izdelave.
 
Ergonomischer Chefsessel mit grauem Stoffbezug von moemax.png

🪑 Konferenčni stoli

Konferenčni stoli so ključni del pisarniške opreme v konferenčnih dvoranah, sejnih sobah in drugih poslovnih prostorih, kjer poteka srečanje več ljudi.

Konferenčni stoli so oblikovani tako, da omogočajo udobno sedenje med dolgimi sestanki. Oblazinjen sedež ter naslonjalo za hrbet in roke zagotavljajo podporo in udobje med sedenjem.

Običajno so izdelani iz mehkih tkanin ali umetnega usnja. Izbor materialov in barv se običajno prilagaja stilu prostora ali celotni podobi podjetja.

Pravilno oblikovani konferenčni stoli omogočajo dobro držo telesa, kar lahko izboljša koncentracijo in zmanjša utrujenost med dolgimi sestanki.

Nisi našel/a stola, ki ga potrebuješ?

Oglej si tudi mömax ponudbo otroških pisarniških stolov in jedilnih stolov.

Za popolno pisarno prebrskaj ponudbo: PISALNA MIZA • PREDALNIKI • PISARNIŠKE OMARE