Dekorativni izdelki

Preskoči odsek
Vaze, tegle i umjetno cvijeće


Naj tvoj dom dopolnijo raznoliki dodatki

Dekorativni dodatki so izraz naše osebnosti, stila in ustvarjalnosti.

Polepšaj svoj bivalni prostor z mömax dekorativnimi izdelki in spremeni svoje stanovanje v prijeten dom, kamor se boš vsak dan z veseljem vračal/a.

Stenska dekoracija, sveče in svečniki, okrasne sklede in pladnji, ... – prepričani smo, da boš v naši pestri ponudbi dodatkov za dom našel/a vse, kar potrebuješ za osvežitev doma po tvojem okusu.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

1.114 izdelki

1.114 izdelki

SVEČNIK Line -Paz-

Modern Living
Več variantNa voljo je več variant
namesto € 5,‒
€ 1,
  • SVEČNIK Line -Paz- - peščene barve, keramika (9,8/8/22,9cm) - Modern Living
  • SVEČNIK Line -Paz- - terakota, keramika (8/7,8/20cm) - Modern Living
SVEČNIK Line -Paz- - peščene barve, keramika (9,8/8/22,9cm) - Modern LivingSVEČNIK Line -Paz- - peščene barve, keramika (9,8/8/22,9cm) - Modern Living
-80% POPUST

VAZA Aceto -Paz-

Premium Living
Več velikostiNa voljo je več velikosti
namesto € 13,‒
€ 3,
VAZA Aceto -Paz- - zelena, Moderno, kovina (15/30,5cm) - Premium LivingVAZA Aceto -Paz- - zelena, Moderno, kovina (15/30,5cm) - Premium Living
-76% POPUST
Število prikazanih izdelkov: 60 od 1114

Harmonična dekoracija za lep dom

Dodatki veliko razkrijejo o svojih lastnikih, saj se nanje pogosto vežejo osebni spomini. Zato dekoracije svojih štirih sten ne prepusti naključju in z veliko pozornostjo do detajlov ustvari točno tak videz, ki ustreza tebi in tvojemu domu.

Bodi obdan/a s skrbno izbranimi najljubšimi kosi dekorativnih izdelkov, ki bodo tvojemu domu dajali pridih domačnosti.

Ob tem pa nikar ne pozabi na zunanjost tvojega doma – oglej si našo pestro ponudbo dekoracije za vrt in pripravi svojo teraso, balkon ali vrt na nepozabne poletne večere.
 
Preskoči odsek

​​​​​​​Slike in okvirji – umetnost za tvoj dom

Slike pričarajo domač pridih v vsakem prostoru. Vnesi živahnost in barve v svoj dom s slikami na platnu ali uokvirjenimi slikami. Za velike stenske površine in visoke stropove so na voljo tudi kompleti slik, katerih motiv se razteza čez več okvirjev. 

Želiš prostor dopolniti s svojimi fotografijami in spomini? V mömax široki ponudbi okvirjev za slike boš zagotovo našel/a tistega pravega, v katerega boš shranil/a svojo najljubšo fotografijo. 

Kdor ima rad pestrost, bo oboževal razne stenske dekoracije in stenske nalepke. Za razliko od običajnih slik za pritrditev na steno pri stenskih nalepkah ni potrebno zabijati žebljev. Samolepilne stenske nalepke se pritrdijo v nekaj sekundah in jih je mogoče enostavno odstraniti.
Grosse Auswahl an verschiedenen Bilderrahmen guenstig kaufen bei moemax

Umetne rastline in cvetlični lonci – doživi zeleni čudež

Ne glede na to, ali gre za imenitno umetno drevo bonsaj, umetno palmo eksotičnega videza ali klasično umetno vrtnico – umetne rastline ti bodo dale zeleni čudež. S finimi listi in nežnimi cvetovi so videti podobni svojim pravim primerkom. Predvsem visokokakovostno svileno cvetje razveseli vsakega ljubitelja cvetja. Tako kot prave rastline naj bodo tudi umetne rože in rastline nameščene v elegantnih vazah, cvetličnih loncih in stojalih za rože.

Sveče in lanterne – nežna paša za oči

Bodisi znotraj ali zunaj na balkonu ali terasi – mehki viri svetlobe so na voljo v številnih različicah, barvah in oblikah. Plešoči plameni sveč ustvarjajo neprimerljivo intimno svetlobo in udobje, ornamentski in prefinjeni izrezi v svečnikih pa zagotavljajo atmosferične svetlobne učinke. Še posebej dobro svetlobo razpršijo lanterne.
Preskoči odsek

Ure, okrasne sklede in skulpture

Majhne stvari nam lahko pogosto prinesejo veselje. To velja tudi za dekoracijo.

Abstraktne skulpture ali moderne okrasne sklede in pladnji so med temi malenkostmi, ki dajejo osebno noto vsem bivalnim prostorom. Posebno priljubljene so umirjene figure Bude z azijskim pridihom.

Ko govorimo o času, so ure obvezna stenska dekoracija. Poleg funkcije merjenja časa naredijo stensko zasnovo popolno. Svoj prostor lahko dopolniš tudi z namizno uro.

Za piko na i svojo dnevno sobo ali spalnico odišavi z dišavami za prostor in pusti, da te svež vonj tropskega sadja popelje v eksotične kraje.
Dekoschalen
Buddhakopf aus Kunststein fuer stimmungsvollen Asia-Chic guenstig kaufen bei moemax

5 nasvetov za uspešno okrasitev prostora

  • Poišči rdečo nit! Da dekoracija ne bo delovala preveč naključno, vnaprej oblikuj določen koncept, ki bo ustrezal tvojemu stilu bivanja. To lahko velja za določeno temo, sobo ali sezono. Zelo pomembne so harmonične barvne palete do največ petih različnih barv.
  • Skupinska dekoracija: Posebej prijetno je liho število treh, petih ali sedmih okrasnih elementov. Okrasni pladnji, vaze in košare pomagajo kot nekakšen »oder«, da vizualno povezujejo in držijo vse predmete skupaj. Uporabiš lahko asimetrične postavitve, ki so videti še bolj zanimive.
  • Manj je več. Med posameznimi skupinami dekorativnih elementov pusti dovolj zraka oziroma prostora. Morda ni potrebno okrasiti vsakega prostega kota v stanovanju. Bolje se je osredotočiti na izbrana mesta in predmete.
  • S svetlobo postavi svojo dekoracijo v središče pozornosti. Ustrezno poravnaj stropne luči ali ustvari usmerjene soje luči z lepimi namiznimi svetilkami. Tudi posredna osvetlitev z diskretnimi LED trakovi lahko optimalno usmeri pogled.
  • Pri nakupu upoštevaj poznejše čiščenje. Od dekoracije do zbiralnika prahu? Prosim, ne! Za urejen dom je potrebno redno brisanje prahu, ki se pri številnih okrasnih predmetih lahko zakomplicira. Svoje dekorativne elemente postavi tako, da bodo zaščiteni pred prahom. Izpostaviš jih lahko tudi v vitrinah.
Še posebej priljubljena je praznična dekoracija. V mömaxu najdeš široko ponudbo izdelkov, s katerimi boš pričaral/a pravo čarobno in praznično vzdušje.