Pisarne

Preskoči odsek

Vse, kar potrebuješ za učinkovito delo

Tudi ti pogosto delaš od doma? Ne glede na to, ali si samozaposlen/a ali pa potrebuješ prostor za študij – prijetno delovno okolje je ključno za uspešno in učinkovito delo.

Da se boš v tvoji domači pisarni dobro počutil/a, poskrbi za kvalitetno pisarniško pohištvo:
  • Za udobno delo z računalnikom bosta poskrbela moderna pisalna miza in ergonomski pisarniški stol.
  • Če ti primanjkuje prostora za shranjevanje zapiskov, dokumentov in pisarniških potrebščin, delovni kotiček opremi s prostornimi pisarniškimi omarami in predalniki.
  • Seveda pa ne pozabi tudi na primerno osvetljavo in dekorativne dodatke, zaradi katerih bo tvoja domača pisarna še prijetnejša, tvoje delo pa produktivnejše.

Priljubljeni izdelki iz naše ponudbe:

Preskoči odsek
Preskoči odsek


Z mömaxom do moderne pisarne

  • Pestra ponudba – pohištvo za pisarne v različnih stilih in velika izbira različnih materialov,
  • kvalitetno pohištvo za pisarne,
  • programi pohištva po ugodnih cenah,
  • enostaven nakup – v vam najbližji mömax poslovalnici ali na spletu,
  • akcijske cene – vedno nove akcije pisarniškega pohištva ter najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

250 izdelki

250 izdelki
Število prikazanih izdelkov: 60 od 250

Pisarniško pohištvo po tvoji meri

Med tednom v pisarni v povprečju preživimo kar tretjino dneva, zato je pomembno, da je ustrezno opremljena in se v njej radi zadržujemo.

Pri urejanju delovnega prostora zato izberi funkcionalno, ergonomsko oblikovano in kvalitetno pisarniško pohištvo. Poleg tega poskrbi tudi za to, da ti je oprema pisarne všeč. V prostoru, v katerem se počutimo prijetno, se delovnih obveznosti namreč lotevamo lažje in smo pri delu tudi bolj učinkoviti.

Iščeš masivno pisalno mizo, ugoden gaming stol ali morda praktičen predalnik na kolesih? V mömaxu boš našel/a vse, kar potrebuješ za ureditev domače pisarne ali učnega kotička. Izbiraj med pisarniškim pohištvom v različnih stilih, barvah in materialih ter si uredi pisarno po tvoji meri.

Kompleti pisarn za vse okuse

Pisana paleta stilov za ustvarjalno delo od doma!

Minimalistično in elegantno ali raje trendovsko in malce odštekano? Pri mömaxu boš zagotovo našel/a nekaj zase, ne glede na to, kakšen slog opremljanja ti je všeč. Si se pri opremljanju pisarne znašel/a v stilski zagati? Oglej si naše aktualne pohištvene programe pisarn.

S pomočjo kompletov pohištva za pisarne boš svoj delovni prostor uredil/a stilsko dovršeno in po izjemno nizki ceni.

Nakup programa pisarniškega pohištva pa ni edina možnost. Za bolj sproščen videz prostora lahko kombiniraš posamezne kose pohištva iz različnih programov ali celo slogovno povsem različne pohištvene elemente. Si brez navdiha in iščeš nove ideje za ureditev domače pisarne? Oglej si ideje za opremljanje na naši strani ali pa pobrskaj po našem Instagram profilu.

Kvalitetna pisalna miza za učinkovito delo

Pisalna ali računalniška miza je poleg pisarniškega stola najpomembnejši del pisarniške opreme. Pri nakupu pisarniške mize bodi pozoren/a na ustrezno višino in globino mize. Poleg tega naj bo delovna površina pisalne mize dovolj velika, da bo nudila prostor za vse potrebne delovne pripomočke in ti tako omogočala udobno delo. Še posebej prostorna je kotna pisalna miza, ki predstavlja dobro rešitev tudi za manjše pisarne.

Celotna ponudba pisalnih miz


Da bo tvoja delovna površina med delom primerno osvetljena, pisalno mizo postavi ob okno. Pogled skozi okno bo poleg naravne svetlobe zagotavljal tudi prijetno delovno okolje. Ustrezno svetlobo pa lahko zagotoviš tudi s pomočjo stropnih ali namiznih svetilk.

Celotna ponudba svetil

Udobje naj bo na prvem mestu

Se zavedaš, da kar eno tretjino dneva preživimo sede? Ker največ sedimo prav na delovnem mestu, izbiri ustreznega stola za pisarno nameni prav posebno pozornost. Dober pisarniški stol pripomore k večji storilnosti in boljšemu zdravju, zato investiraj v kakovosten in ergonomsko oblikovan stol, ki bo omogočal udobno sedenje.

Celotna ponudba pisarniških stolov
In Weiß und Mittelbraun gehaltenes Arbeitszimmer „Ducato“ mit extra viel Stauraum von mömax.

Praktična pisarniška oprema: pisarniške omare, predalniki in regali

V vsaki pisarni se prej ali slej nakopičijo različni dokumenti, zapiski in pisarniški material. Poleg pisalne mize in stola k opremi domače pisarne zato spada tudi dovolj prostora za shranjevanje, kamor lahko pospraviš svoje delovne pripomočke. Za pomembne papirje, dokumente in fascikle bo poskrbela pisarniška omara ali predalnik na kolesih, svoje knjige pa lahko zložiš na stenske police.

Celotna ponudba opreme za pisarne

Popolna pisarna le v nekaj klikih

Za nakup pisarniškega pohištva se ti sedaj ni več potrebno peljati v našo poslovalnico – pri mömaxu ti namreč nudimo tudi možnost naročanja pohištva preko spleta. Domačo pisarno ali študentsko sobo lahko tako udobno in ugodno opremiš kar iz udobja tvojega doma.

Pred nakupom pa ne pozabi preveriti tudi naših aktualnih akcij in ugodnosti.