Spalnice

Preskoči odsek
versus6.jpg

Kvalitetna postelja – dober spanec za dobro počutje

Se zavedaš, da kar tretjino svojega življenja prespiš? Kakovosten spanec je osnova za dobro počutje. Pri urejanju spalnice zato poskrbi, da izbereš posteljo, ki ti bo zagotavljala dober nočni počitek.

Če prisegaš na sodoben dizajn in visoko mero udobja, pobrskaj po naši ponudbi boxspring postelj. Ali pa izberi klasični posteljni okvir in ga dopolni z letvenim dnom in vzmetnico po lastni izbiri.

Sanjaš o tem, da bi bila tvoja postelja bolj udobna? Posteljni nadvložek bo poskrbel, da bo tvoj spanec še prijetnejši.

Priljubljene postelje iz naše ponudbe:

Preskoči odsek
Preskoči odsek

Z mömaxom do sanjske spalnice

  • pohištvo za spalnice v različnih stilih
  • široka ponudba trendovskih boxspring postelj
  • velika izbira klasičnih posteljnih okvirjev z dodatnim prostorom za shranjevanje
  • moderni programi pohištva za spalnice po ugodnih cenah
  • omare za spalnico po tvoji meri: prehodne omare, kotne omare, garderobne omare s klasičnimi in drsnimi vrati
  • nakup pohištva na spletu in ekskluzivne spletne akcije
Klassisches Bett aus Wildkernbuche von mömax.

accessibility.listing.screenReader.filterbar

1.114 izdelki

1.114 izdelki
Freddy_veliki_VSI09-3-Vavcerji
Freddy_mali_960x1280_PrijavaNL
Freddy_mali_960x1280_Kartica_ugodnosti
Freddy_veliki_VSI09-3-Vavcerji
Število prikazanih izdelkov: 60 od 1114

Kompleti pohištva za spalnice – enostavno in ugodno do celotne spalnice

Kako opremiti spalnico, da bo barvno in slogovno usklajena?

Če si se pri urejanju spalnice znašel/a v stilski zagati, si oglej naše pohištvene programe spalnic. Ne glede na to, ali si želiš rustikalne ali moderne spalnice – izbiraš lahko med različnimi programi pohištva za spalnice, s pomočjo katerih boš svojo novo spalnico opremil/a stilsko dovršeno in po izjemno ugodni ceni.

Nakup celotne spalnice pa seveda ni edina možnost – če si bolj drzen/a kombiniraj pohištvo iz različnih linij ali celo slogovno različne kose pohištva, s katerimi boš dosegel/a bolj sproščen videz prostora. Zate pa smo pripravili tudi številne ideje za ureditev spalnice, ki bodo poskrbele za navdih tako ob zgolj osvežitvi kot tudi ob popolni prenovi tvoje spalnice.
Preskoči odsek

Postelje za vsak okus

Urejanje spalnice se začne z izbiro kvalitetne postelje oz. posteljnega okvirja. Če prisegaš na sodoben dizajn in visoko mero udobja, pobrskaj po naši ponudbi boxspring postelj.

Pri nas pa te poleg tega čaka tudi pester nabor klasičnih posteljnih okvirjev, med katerimi boš našel/a tudi oblazinjene postelje. V mömaxu so ti na voljo tako enojne kot tudi dvojne oz. zakonske postelje v vseh standardnih dimenzijah.

Celotna ponudba postelj in posteljnih okvirjev

Mehki vzglavniki in posteljnina

Udobje v spalnici pa ni odvisno le od ustrezne postelje, temveč tudi od kvalitetne posteljnine in vzglavnika. Nova posteljnina je poleg tega enostaven in cenovno ugoden način, kako spalnico osvežiti in jo prilagoditi trenutnim modnim trendom.

Je tudi pri tebi napočil čas za prenovo spalnice? Oglej si našo široko ponudbo posteljninerjuhvzglavnikov in ostalega tekstila za spalnice. 

Celotna ponudba tekstila za spalnice
Preskoči odsek
boxspring_1.jpg
features5.jpg
Schwebetuerenschrank in Eichefarben und Weiss mit einer doppelten Schwebetuer von moemax

Prostorna garderobna omara – spravi svojo garderobo v red

Spalnica ni le mesto za počitek, ampak pogosto služi tudi kot prostor za shranjevanje oblačil. Red v spalnici najlažje ohranjaš tako, da svojo garderobo pospraviš v prostorno garderobno omaro ali komodo. Če želiš prostor v omari kar najbolje izkoristiti, jo lahko dopolniš še s praktičnimi dodatki za omare, kot so dodatne police, notranji predali in razdelitve ter drogovi za obešanje oblačil.

Pri opremljanju spalnice pa ne pozabi niti na nočno omarico. Tako imaš lahko tudi med ležanjem na postelji vse potrebno vedno na dosegu roke.

Priljubljene omare iz naše ponudbe:

Preskoči odsek

Kvalitetna vzmetnica in ustrezno posteljno dno

Vzmetnice z žepkastim vzmetenjemležišča iz pene, … paleta različnih ležišč in vzmetnic je danes izjemno pestra. Ležišča pa se med seboj ne razlikujejo le po materialih, temveč tudi po dimenzijah, trdoti, zračnosti in seveda ceni.

Nakup nove vzmetnice je zato lahko vse prej kot enostaven. Se tudi ti ne moreš odločiti, katero ležišče bi izbral/a? Obišči najbližjo mömax poslovalnico, kjer boš lahko vse naše vzmetnice preizkusil/a, mömax svetovalci pa ti bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Da bo izbira vzmetnice čim lažja, smo zate pripravili tudi nekaj praktičnih nasvetov za nakup ležišča.

Celotna ponudba vzmetnic in ležišč


Da nam lahko ležišče med spanjem nudi ustrezno podporo, potrebuje dobro podlago. Za to poskrbijo letvena (posteljna) dna oziroma latofleks. V mömaxu te tako poleg široke ponudbe ležišč čaka tudi pester izbor posteljnih podov po ugodnih cenah.

Celotna ponudba letvenih dna
169158.jpg

Dodatki za spalnice – oprema spalnice po tvoji meri

Če se v spalnici dobro počutimo, spimo bolje. Ključ do prijetnega počutja v prostoru pa je v detajlih. Omisliš si lahko novo posteljnino, poskrbiš za moderno osvetlitev spalnice ali pa prostor polepšaš z dekorativnimi dodatki po tvojem okusu.

Oprema spalnice po tvoji meri

Je napočil čas za prenovo stare spalnice? Iščeš pohištvo za spalnico v mansardi? Ali pa si pred izzivom, kako urediti majhno spalnico? Obišči katero izmed mömax poslovalnic in z veseljem ti bomo svetovali. Skupaj bomo poiskali rešitev za tvojo sanjsko spalnico.